Viime aikoina on ollut enemmän ja vähemmän näyttelyhöpötyksiä, mutta kyllä meillä sentään muutakin tehdään. Arkisin kuljetaan aika paljon metsässä koirien kanssa ja sitten Onnin kanssa treenaillaan agilityä. Se on kuitenkin jäänyt viime viikkoina vähemmälle, kun näyttelyreissut on menneet päällekkäin meidän treeniajan kanssa. Juhannuskisat kuitenkin lähestyy ja silloinhan mulla oli tavoitteena mennä jo muitakin kuin hyppykisoja Onnin kanssa.

Mietin kyllä, että lykkäisin kisaamista pitemmälle, mutta viime tipassa eilen pistin ilmoitukset menemään, joten nyt sitten treenataan ihan urakalla! Nyt olen käynyt neljänä päivänä jo kolmisen kertaa harjoittelemassa Onskun kanssa ja pitkästä tauosta huolimatta koira näyttää menevän varsin mukavasti. Keinua nyt mennään ihan urakalla, tämän viikon lopussa otan hihnan pois ja ens vkolla pitäis sitten mennä se kisassa... vähän kyllä hirvittää, ja jos näyttää sitten siltä, että keinu tökkii, niin jätän sen välistä ja otan kisoista hylsyt. Nyt on kuitenkin kunnianhimoisena tavoitteena mennä kaikki esteet. Ollaanhan me tuota keinua jo tahkottu koko kevät hihnan kanssa.

Tänään sitten päätin vähän varovasti hieroa Onnia - ilmeisesti se vähän aristaa takapäätä, kun ei millään antaisi takajalkoja hieroa. Lihakset onkin aika kovat eikä koirassa muutenkaan ole kyllä mitään ylimääräistä, mutta vähän mietityttää, onko sillä kuitenkin jumia. Hypyt se menee ihan hienosti, mutta se otti aina hampailla kädestä kiinni ja siirsi takaosasta pois, jos yritin jalkoja vähän pehmittää. Nyt sitten mietin, ehtisinkö saada sen hierojalle tämän viikon lopussa tai ens vkon alussa. Pitää huomenna soitella ja kysyä aikaa. Ehkä tämä äkillinen treenaus tuntuu lihaksissa. Tosin kuvittelisi, että metsälenkit irrallaan takaa hyvän lihaskunnon, mutta onhan agility silti eri juttu. Vauhtiakin melkoisesti ja tiukkoja kurveja ja hyppyjä.