Kai sitä kerran kesässä pitää käydä näyttelyssä, jossa on ukkosta ja sadetta. Tänään sitä oli sitten ihan kunnolla: välillä satoi kaatamalla, ukkosti, paistoi aurinko ja taas satoi ja ukkosti. Ja sitten oli kamalan kylmä, joten varpaat jäässä ja iho kananlihalla katsottiin näyttelyä, mutta keskenhän ei voi poiskaan lähteä! Tässä säässä punnitaan siis aito koiraharrastus =).

Tänään näyttelytin perheen nuorisoa eli Elmoa ja Toscaa. Elmo oli ihan ensimmäistä kertaa junioriluokassa, on aika vasta täyttänyt yhdeksän kuukautta. Marja Kurittu antoi Elmolle eri:n ja sijoitti junioriuroksista kolmanneksi. Silmät olisi kuulemma saanut olla suuremmat. Hienosti kuitenkin eri:llä aloitti poika viralliset näyttelyt. Siskolikka oli tosin pannut tänään paremmaksi toisessa näyttelyssä, jossa oli eri1 ja pn3! Aika hienot sisarukset.

Tosca oli rop-pentu. Tämä olikin Toscan viimeinen pentunäyttely, joten tähän on hyvä päättää baby-luokat ja siirtyä isoihin neiteihin. Pentuluokan aikaan satoi tosin aivan kaatamalla, mutta kauniisti neiti kulki kuitenkin. Ja arvostelu on oikein hyvä. Seuraavan kerran penskat kisaavat Oulussa lokakuussa erkkarissa ja kv-näyttelyssä. Ihana kun kerrankin on lyhyet näyttelymatkat.

Elmoa on tosi ihana viedä kehässä, kun pikkuherra esiintyy mainiosti. Seisoo ja kulkee kauniisti ja heiluttaa koko ajan häntäänsä toisin kuin isosisko Helmi, joka on aina säästellyt kehässä häntäänsä =). Muutenkin Elmo-herra on todella sydämellinen ja ihana poitsu, joten mielellään tämmöistä poikaa pyörittää.

elmo_18082007.jpg