Tänä viikonloppuna ollaan oltu ihan urakalla näyttelyssä. Eilinen meni Oulunsalossa cavojen erkkarissa ja tänään oli sitten Oulu kv -näyttely. Kehään menivät meidän penskat Elmo ja Tosca, Elmo eilen toista kertaa virallista arvostelua saamaan ja Tosca aivan ensimmäistä kertaa.

tosca06102007.jpg

Tosca valmistautuu näyttelyyn - tuulitukka =)

elmo06102007.jpg

Elmo myös kauneuskäsittelyssä ennen erkkaria.

Erkkari

Erkkarissa cavoja oli ilmoitettu 117 (muistaakseni). Urokset arvosteli Teija Poikolainen-Däuber ja nartut Lotta Bergström Ruotsista. Tavoitteena oli saada Elmolle eri ja luokkasijoitus, ja Toscalle ei sitten ollut mitään tavoitteita kuin saada arvostelu =).

Elmon sai omassa kehässään ERIn ja sijoittui ensimmäiseksi. Olimme tosi tyytyväisiä ja tavoitteet siis suorastaan ylittyi, mutta eihän se sitten siihen jäänytkään. Elmo sijoittui paras uros -kehässä neljänneksi ja sai sertin! Melkoinen yllätys, kun pojalla on ikää vasta 11 kuukautta. Koko porukka oli todella ällistynyt, vaikka toki Elmo meidän silmään on komea poitsu.

Pikku-Tosca seurasi äitinsä jalanjälkiä ja sai myös ERIn ja voitti juniorinartut ensimmäisessä näyttelyssään. Paras narttu -kehässä sinnitteli vielä kuudentena mukana ennen kuin joutui antamaan isoille tytöille periksi =). Tosi hienolta siis tuntui kun pieni ruby-ilopilleri aloitti näin viralliset näytelmät.

Oulu KV

Tänään sitten tuomarina toimi Sara Nordin Ruotsista. Elmo sai ERIn ja sijoittui omassa luokassaan toiseksi. ERIn arvo korostui mitä pitemmälle näyttely eteni: tuomari oli tiukka ja käytti koko skaalaa T:stä alkaen. Kun narttujen vuoro tuli, niin kyllä jännitti jo melkoisesti. Tosca sai kuitenkin juniorinartuista ainoana ERIn ja voitti siis toistamiseen oman luokkansa! Isojen tyttöjen joukossa se ei sitten enää pärjännyt, mutta sitä ei toki odotettukaan - ikää Toscalla on kuitenkin vasta 10 kuukautta.

Hieno näyttelyviikonloppu on takana ja molemmat penskat ovat aloittaneet viralliset näyttelyt aivan yli odotusten. Me ollaan nautittu näyttelyistä nyt ihan kunnolla: syöty roskaruokaa ja karkkia, shoppailtu koiratarvikkeita ja saatu ne vaaleanpunaiset nauhatkin =). Seuraavan kerran natiaiset kisaavat marraskuussa Rovaniemellä. Mutta nyt riekutaan ja rentoudutaan!

elmo06102007_2.jpg

Elmo, serti ja komea palkintopytty!