Sain siskon avustajaksi, joten kurvattiin hallille keinua treenaamaan. Se on meidän kompastuskivi nro 1, ja sitä on tahkottu ja tahkottu. Ja ilmeisesti treeniä saadaan edelleen jatkaa. Nyt laitoin pöydän keinun toisen pään alle, jotta ei tule kovin isoa keikahdusta. Lisäksi pyyhe, jotta rämähdys ei olisi niin kova ja lopuksi Kirsi varmistamaan, että ei edelleenkään liikaa rämähdä.

Mukana oli myös lihapullia, joka on superherkku, joten palkkaakin oli tiedossa ruhtinaallisesti. Ja eikun Onni hihnaan ja keinumaan. Se pysähtyy aika nopeasti keskikohdan jälkeen ja yritin nyt saada sen tulemaan pitemmälle namilla, ettei tule keikutaan edestakaisin -efektiä. Lihapullalla liikkui hyvin. Keinutreeni meni mukavasti, kiitos kaikkien näiden supervarmistusten. Lopuksi sitten Kirsi sai rämäytellä keinua, kun minä tungin lihapullaa suuhun aina rämähdysten tahtiin ja kehuin kovasti.

Samat jutut sitten tyttöjen kanssa. Tosca on harjoitellut keinua peräti kerran aiemmin ja Helmi kahdesti. Niiden kanssa en halua joutua samaan rumbaan kuin Onnin kanssa, joten yritän nyt sitten ottaa mahdollisimman varmasti alusta lähtien keinun opettamisen.

Posti on tuonut kuvia maailmalle lähteneistä natiaisista. Kiitos paljon kuvista! Niitä on aina ihana saada, varsinkin nyt pennut kasvavat kovasti ja ovat aina uusissa kuvissa hieman eri näköisiä. Tänään posti toi kuvia Pablosta ja eilen Justuksesta. Joulukortissa taas komeili Elviksen nätti nassu.

justus_vko_muok2.jpg

Justus kuvattuna tällä viikolla, ikää 3,5 kuukautta (kuva Marja Määttä).

pablo22122007_2.jpg

Pablon poseeraus 22.12.2007. Pablo tuo edelleen jotenkin ihan mieleen Helmin saman ikäisenä. (Kuva Marjut Ahvenlampi)