Kotiuduttiin Toscan kanssa vasta reissusta. Olipa kiva tulla kotiin, kun voi heti rennosti pissiä Oulun maaperällä - Helsinki on huono pissapaikka, ainakin Toscan mielestä =P. Neiti Kestorakko (ei muuten ole sitä kotona) kun pissasi eilen aamulla 4.40, minkä jälkeen hätä voitti eilenillalla vasta puoli yhdeksän jälkeen. Ja aamullakin sai kävellä edestakaisin, että hommat sai hoidettua.

Muuten Tossukka reissasi ihan mallikelpoisesti, taisi olla ihan ensimmäinen kerta, että oltiin matkalla ilman muita koiria. Pentunäyttelyissä kaverina on ollut Helmi ja nyt se oli jätetty kotiin karvoja kasvattamaan. Nakusta neitiä kun en kehtaa viedä kehään pyörimään. Vähän mietitytti kyllä Toscankin näyttelyyn vieminen, kun se tipautti päälykarvat veks ja kehässä sitten olikin pohjavillainen ruby.

Mutta reissu tuli tehtyä, tuloksena ERI JUK3 (tuomari Marja Kurittu). Arvostelun lisään tässä joku päivä Toscan sivuille. Tässä muutama kuva näyttelystä. Ne on ottanut Toscan kasvattaja Jonna. Kiitos kuvista, kyllä koiran kuvaaminen on vaikeaa ;-)

tosca13.jpg

tosca7.jpg