Käytiin tänään tyttötrion kanssa päivän mutka Jyväskylässä. Mukana oli myös cava-poitsut Harris ja Vili tuomassa vähän poikaenergiaa joukkoon. Matka alkoi 4.30 kotoa ja takaisin Oulussa oltiin reilut 15 tuntia myöhemmin. Onneksi oli kuiva tie ja valoisaa - ja toinen kuski. Siis iso kiitos Anskulla ajamisesta!

Jyväskylässä oltiin reilut puoli tuntia ennen arvostelun alkamista, joten kovasti ei jäänyt ylimääräistä aikaa. Näyttelypaikka oli tosi hyvä - oli tilaa ja raitis ilma, joten päivä meni sen puolesta ihan kitkattomasti. Ehdin käväistä ennen kehän alkua pyöräyttämässä Vimmaa kehässä ja käyttämässä pöydällä ja ihan pikkuneiti meni näppärästi, vaikka selvästi myös vähän ihmetteli paikkaa.

Pikku-Vimmuskan luokassa oli kolme narttua ja Vimma tepsutti hienosti rop-pennuksi. Tietysti piti ottaa kuva neidistä sen kunniaksi. Onnea Vimmuskalle ja Vimman äipälle!

vimma_pieni.jpg

Hirveästi ei ollut odotuksia isojen tyttöjen suhteen, vaikka tuomari Lotta Bergström Toscasta erkkarissa viime syksynä tykkäsikin. Tosca kun aloitti karvan vaihtamisen parisen viikkoa sitten. Tuomari oli myös todella tiukka, eriä ei meinannut herua sitten millään. Junnunartuista ei saanut yksikään, mutta nuorissa nartuissa Tosca sai kuin saikin ainoana luokassaan erin.

Avoimissa nartuissa Helmi oli nyt toista kertaa äippäloman jälkeen kehässä, ja eri2 oli hieno saavutus. Isossa luokassa vain kolme sai erin, mutta valiot napsivat sitten jokainen eri-nauhan mukaansa. Lopputulemana molemmat tytöt oli paras narttu -kehässä - ja Tosca ponkaisi paras narttu kakkoseksi ja sai toisen sertinsä sekä vara-cacibin, joka myöhemmin muuttuu cacibiksi. Todella ylläri, koska en todellakaan arvannut tällä turkilla moista odottaa. Mutta ihana ylläri!

Yritimme ottaa Tossusta poseerauskuvaa, mutta neitihän on tunnettu siitä, että kuvia ei heru, ei sitten millään. Niinpä tässä poseeraus ihan istuen. Sallitaan nyt tytsylle tuo maan vetovoima takapuolen puolelle, kun oli muuten niin hyvä päivä =)

tosca-6.jpg

Näyttelyssä oli myös Toscan veli Hermanni, joka oli omassa luokassaan eh2. Hermanni-herkku on kyllä kivannäköinen ja mahdottoman reipas uros. Se tuli suoraan kotisohvalta kehään, kulki ja poseerasi häntä heiluen kuin olisi tehnyt tätä ennenkin!

herkku_pieni.jpg

herkku4.jpg

Hermanni oli kyllä lunki tyyppi ja oli kiva nähdä Toscasta "maskuliini versio". Olisi kyllä ihan kiva nähdä Herkku-Hermanni toistekin kehässä pyörähtämässä.

Ja sitten lopuksi on pakko laittaa vielä ihq kuva, tytöt matkalla =)
tytot-5.jpg