Kaikkea se koiraharrastus teettää, kun juhannusta vietetään ravaamalla ympäriinsä näyttelyissä. Eilen oltiin Ruotsin puolella Jällivaarassa ja tänään Rovanimellä. Onneksi oli muitakin samalla reitillä, joten ei kuljettu yksin, vaan yhdessä Sarin, Bondin, Anskun, Vilin ja Harriksen kanssa. Kiitos juhannusseurasta!

Helmi sai eilen Hans Almgrenilta oikein hienon arvostelun, mutta tuloksena 1 eikä sijoitusta. Tässä kuitenkin arvostelu: Mkt väl balancerad blenheim tik, vacker huvud, milt uttryckt, välfylda mörka ögon, ngt avblek i nosen, högt ansatta öron inramar ansiktet väl, utmärkt hals, stark rygg, normald vinklad bakom, vacker silkig päls. Rör sig pararellt, bär den glada svansen väl, utmärkt temperament.

Helmi odottelee omaa vuoroa Jälliksen kehän laidalla.

Kuva042.jpg

Bondi kehään menossa.

Kuva040.jpg

Vili-mussukka

Kuva039.jpg

Avoimet urokset Jälliksessä.

Kuva044.jpg

Tänään kehässä pyörähtivät molemmat tytöt, Tosca ja Helmi sekä lisäksi Elmo. Pablo sai olla vielä turistina matkassa, vaikka ikä olisi jo junnukehään riittänytkin. Tosca oli nuorissa ERI2 ja Helmi tänään avoiten narttujen ERI1, PN2 sekä nappasi mukaan varasertin ja varacacibin. Elmo oli myös omassa kehässään ERI2 ja lopuksi PU3 ja varaserti. Tuomarina oli Martha Heine Saksasta.

Toscan arvostelu: Feminine, nice in type, correct in head eyes, ears. Good neckline and topline, good in front and bodyproportions. Good tailset. Typical coat and colour. Seen from side good mover, little close behind.

Helmin arvostelu: Very nice in type. Typical head and expression, pigmentation acceptable. Good neckline and topline. Typical bodyproportions, well angulated. Good tailset. Typical coat and colour. Seen from side good mover.

Elmon arvostelu: Very nice in type. Typical head, eyes and ears. Good necline. Little loose in front. Good bodyproportions. Good angulations. Correct tailset. Seen from side good mover. Good coat and colour.

Sääennuste oli luvannut sadetta koko päiväksi, mutta cavalier-kehä päästiin menemään läpi ihan kuivin jaloin. Sen jälkeen alkoikin ihan kunnon sade ja ukkonen. Nyt on sitten juostu näyttelyissä niin kovasti tällä porukalla, että pidetään pieni näyttelytauko ja jatketaan sitten heinäkuun puolessavälissä uudemman kerran. Vimma tosin menee sitten ensi lauantaina harjoittelemaan Haukiputaalle ihan eka kertaa virallisesti junnuluokkaan. Ellakin saattaa olla kehässä, joten mahdollisesti jopa molemmat sisarukset ovat siellä.