Arki on ehkä parasta näiden hapsukorvien kanssa. Tulee luonnostaan tehtyä monia juttuja, jotka kuuluu koirien kanssa sujuvasti arkeen mutta koirattomana niitä ei olisi. Onni sai tällä viikolla taas hierontaa, ja normaalisti oikea puoli on ollut vähän kankeampi mutta tällä kertaa toisin. Henna onkin hieronnalla tullut yhdeksi Onnin suosikki-ihmiseksi ja heti hieronnan jälkeen lähdin käyttämään sitä pissalla, niin jopa etsi tarkkana, mihin "hänen hierojansa" oikein meni =)

Koko viikon on ollut kauniit syysilmat ja tuulesta huolimatta ollaan metsäilty, mikä on kyllä kiireen keskellä todella ihanaa. Syksyinen metsä on kaunis. Ja koirat juoksemassa irti keskenään kisaillen on mukavaa seurattavaa. Metsäseuralaisina on ollut vaihtelevasti Loru, Eve, Hilla ja Vimma, mutta ihan omalla porukallakin ollaan menty.

Agility astui taas kuvioihin parin viikon tauon jälkeen. Eilen oli superhyvä treeni mahtavassa kirkkaassa säässä. Ei tuullut, ei satanut ja koira toimi, voiko oikeastaan parempaa ollakaan. Tällaiset treenit on kullan arvoisia kun alla on kolmen viikon takaa katastrofikisa meganuuskutteluineen. Minnan mukaan Onni ehtii radalla huomata vaikka mitä, sillä pää käy koko ajan, joten minun pitäisi osata tosi ajoissa käskyttää ja pitää huoli siitä, että koira ei ehdi keksiä omaa kuviota... Niin, Onnihan oli semmoinen adhd-pentu!

Harris-poika kävi eilen kylässä kun mentiin yhtä matkaa agilityyn. Oli vähän ihmeissään, kun Helmi teki itseään tykö. Sillä on juoksu, mutta Harris ei siitä oikein ymmärtänyt... vähän ihmetteli kovin tunkeilevaa tyttöä. Sokerina pohjalla: olen päässyt lällyttämään tällä viikolla kahta ihanaa blenheim-pentua, Julius-poikaa ja Minttu-tyttöä <3. Blenheim-lapsissa on sitä jotain, ne ovat niin lempeän näköisiä, että suorastaan sulattavat sydämen. Tuommoisia olisi hauska nähdä vähän useamminkin.

Viikonloppuun mahtuu myös matkailua, joten 14-vuotias Milo-mummokin tuli nähtyä. Milolla on ihan omat kuviot eikä se hirveästi ilahtanut siitä, että cavalierlauma tupsahti kotiin. Piti protestoida haukkumalla. Pitkään. Vähän epäilyttää, onko se jo vähän dementoitunut. Metsässä kulki ihan reippaasti ja sisällä sitten keskittyi tänään vahtimaan luuta, jonka se onnistui ottaa joltain pikku spanieleistamme...