11.1. lisätty videoita

Vauhti vain kiihtyy, kun kuusikko kasvaa! Tällä viikolla on suljettu maitobaari, joten koiranruokaa syödään suurimmaksi osaksi hyvällä ruokahalulla. Paitsi pikkutyttö, joka on ilmeisesti päättänyt jäädä pieneksi. Sitä pitää vähän avittaa, ja jotain aina alas saa, mutta jossain vaiheessa neiti alkaa syljeskellä ruokaa... Onneksi viisi sentään vetää sapuskan alas hyvää tahtia, mutta jotenkin tuli mieleen Toscan pentuajat: se piti tiukasti hampaat yhdessä ja harrasti myös syljeskelyä.

Pentulaatikko on ollut enää yön yli nukkumapaikkana, muuten ollaan jo pentuaitauksessa. Kun olen itse kotona, valloittavat pennut kodin. Ne juoksentelevat ympäriinsä ja tutkivat kaikki paikat. Pienet pisut ja kakat korjaillaan pois aina ohimennen. Pentupanta on vuorotellen naperoilla käytössä.

Poikakolmikko on tosi rehvakas! Varsinkin lappupoika huudattaa välillä pienempiään. Tanakka runko yltää vauhdikkaisiin revityksiin ympäri kämppää ja pienet hampaat pitää tietysti iskeä kaikkeen mahdolliseen. Shiny Smile ja pikkutyttö näyttävät olevat vähän rauhallisempia. Pikkutyttö on tuumailija ja todellinen sylivauva.

11.1. leikkivideo:   (Taustalla Helmi repii papereita ja lappupoika taitaa purra toista pentua...)
Leluillakin osataan jo leikkiä (=purra niitä):

Scandic Hunk -poika



Lappupoika Second Opinion


Smooth Scotch -poitsu


Pikkutyttö Small Miracle


Shiny Smile


Soft Choice -tyttö



Äiti on edelleen paras!

Lapsukaiset saivat uusia leluja. Violetti hiiri on aivan ihana myös Toscan mielestä ja Tosca niiiin haluaisi sen omakseen. Onhan se aika ihanan näköinen Hymy



Pattitilanne: siellä se ihanuus on...



Mutta hiiri olisi äkkiä historiaa, jos Tossukka saisi tehdä niin kuin haluaa...!


Kyllä se kelpaa pennuillekin!


Sen kanssa voi vaikka nukkua...