Lida täytti tällä viikolla kolme kuukautta. Aika kuluu tosi nopeasti ja pikkuneiti kasvaa vauhdilla. Ja ihmekös tuo, sillä Lida kuuluu kategoriaan maailmankaikkeuden ahneimmat pennut, joten ruokakippo tyhjenee aina takuuvarmasti ja vauhdilla.

Kissaperhe matkasi eilen omaan kotiinsa. Rohkeat pikkukisut juoksentelivat koirien seassa reippaasti. Ne jopa saalistivat koiria! Pikkukissoilla tuntuikin ego olevan huimasti isompi kuin niiden koko. Olin harjaamassa Toscaa, kun Mica-räggäri päätti, että tuossa on juuri passeli saalis hänelle ja hyppäsi Toscan niskaan... Mica jäi sitten seuraksi pöydälle kunnes miukui itsensä alas - pöydältä pois pääsy tuntuikin vähän liian pelottavalta kissimirrille.

Ollaan treffailtu Sony-veikkaa. Pikkukoirilla menee leikit mukavasti yksiin, vaikka Sony olikin alkuun ihastunut punaiseen Tosca-tyttöön ja kipitti antaumuksella sen perässä pihalla. Oma sisko osoittautui kuitenkin taas parhaaksi riekkukaveriksi :-)

Lida ja Sony ovat hyvin samanoloisia. Toinen vain on selvästi tyttö ja toinen poika. Tässä kuvassa pupujussina loikkii Sony.

Hiihtolomalaisetkin kävivät Oulussa. Pablo esittelee tässä komeaa turkkiaan. Poika on tosin lyhyemmän polkkatukan ystävä ja niinpä se tasoitti kätevästi itse omat korvakarvansa... Karvankasvua toivoisi siskoillekin, kun Ellalla ja Vimmalla se näyttää olevan todella hidasta. Jos Vimma saisi Pablon polkkatukan, olisi se kätevän naku joka puolelta. Tällä hetkellä Vimpulan karvat ovat nimittäin keskittyneet korviin. No, hapsuja on hieman havaittavissa, joten ehkä se turkki joskus tulee.

Tässäpä Lidan posekuvan kolmen ikäkuukauden kunniaksi.