Helmin pennut ovat kohta jo viiden kuukauden ikäisiä. Nopeasti ne kasvavat, melkein liiankin nopeasti. Lidakin on melkein yhtä korkea kuin äitinsä, mutta pää on vielä aika paljon pienempää mallia. Eteen on vaihdettu tuliterät hampaat, samoin sivuille, mutta pikkukulmurit pysyvät vielä paikoillaan. Kovin pentu se on kuitenkin vielä. Kauaa ei kestä kun täällä on teinikoira ja sitten nuori aikuinen, mutta nyt nautitaan vielä tästä vaiheesta :)

Pienenpieniä hauvavauvoja kävin ihastelemassa viikonloppuna ja kylläpä olikin suloisia. Kyseessä siis Elmon ja Lorun vaavit. Tämmöisen trikkineidin edessä sulaa kyllä ihan täysin <3. Lisää kuvia söpöläisista on Cuddlier-pentublogissa.

nukun-1.jpg

Mytty-sisko kävi maanantaina leikkimässä Lidan kanssa ja sisarukset löysivät nopeasti taas yhteisen sävelen. Ensin vähän nuuskuteltiin ja sitten kuonoteltiin ja painittiin.

Kukas se sinä olet..?

leikki-10.jpg

Kaato!

leikki2-8.jpg

leikki3-6.jpg

leikki4-5.jpg

Kuonottelu ja hampaitten kalisutteleminen oli tosi tytöistä tosi hauskaa.

leikki5-4.jpg

Eilen sitten näin Ouluun jääneitä poikia Sonya ja Titoa. Kovasti ovat nekin kasvaneet ja näyttävät kivoilta pennuilta. Näin hienosti poseerattiin, tosin pienen punnerruksen jälkeen ;)

Tito (alias lappupoika) oli pentueen hyväsyömäinen ja se näkyi vauvavaiheessa varsin tukevana kroppana. Mutta ei näy enää, poitsu on juuri sopivassa massassa ja hyväsyömäinen toki edelleen :)

Tito28042009.jpg

Sony (Hunk) näyttää rungon lisäksi nättiä nassua

Sony28042009_3.jpg

Perjantaina auton nokka suunnataan kohti etelää ja lauantaina sitten treffataan Whiskyä ja Milliä, joten tulee nähtyä koko kuusikko saman vkon aikana.