Lida täyttää huomenna jo huimat neljä kuukautta. Pentu on reipas, hyväsyömäinen, sopivasti rauhallinen eli mahdottoman mukava seuralainen. Otin sen viikolla yhtenä päivänä töihin mukaan, missä se oli aivan ylikiltti, suhtautui hienosti kaikkeen uuteen ja rauhoittui tyynesti odottamaan kevythäkkiin, kun jätin sen yksikseen huoneeseen.

Mutta sehän on nimenomaan pentu, joten pikkuhampaat isketään kaikkeen mahdolliseen ja sohvaa on muokattu vähän uuteen uskoon. Jokainen koira näyttää johonkin paikkaan oman jälkensä jättävän :)

Lida söpöilee

Lidapaa04042009.jpg

Ja poseeraa

Lida04042009_4.jpg

 Isojen koirien tapoja pitäisi pikkuhiljaa opetella, mutta minä olen laiska ja tähän mennessä on harjoiteltu vain luokse tuloa ja irti mukana liikkumista. Lida on itsenäinen tyyppi ja jää helposti kauaskin jos bongaa omasta mielestään jotain mielenkiintoista.

Onnikin on ottanut jo pikkuneidin kaveriksi, mutta kaikkein paras on Helmi-äiti, jonka viereen Lida tuppaa mielellään nukkumaan. Viime viikolla se oppi hyppäämään sohvalle, joten nyt alkaa olla jo minulla vaikeuksia mahtua koirien sekaan :)