Näyttää siltä, että johonkin suuntaan aina mennään tai sitten tehdään jotain koiramaista lähimaisemissa. Viikon sisällä ollaan käyty kisaamassa Onnin kanssa, monta monta metsälenkkiä, ihailemassa pentuja ja sitten vielä näyttelyreissulla Ruotsin puolella Piteåssa. Lisäksi oli koiravieraita kun Elmo ja Pablo kävivät kylästelemässä. Vapaa-ajan ongelmia ei ole, välillä kyllä ongelma kun vapaa-aika on vähän liiankin vauhdikasta.

Ja siitä pääseekin vauhdikkaaseen ruby-herraan, joka on päättänyt jäädä ikuiseksi ykkösluokkalaiseksi. Viime sunnuntain radat olivat kuin Onnille tehtyjä, 0-tulokset olisivat suorastaan hinkuneet kirjautua kisakirjaan, mutta ei. Onnia kiinnosti roippeet lähdön takana olevalla pöydällä, joten sinne sitten piti rynnätä haistelemaan. Eka radalta vitonen pujottelusta kunhan ensin päästiin radalle ja konseptit meni minulta täysin sekaisin ja toiselta radalta hylsy, kun matka katkesi kesken kaiken nuuhkuttelutuokioon. No, alhaista verenpainetta hoidettiin jälleen urakalla - ja ensi viikonloppuna otetaan uusiksi :)

Tämä päivä onkin sitten mennyt Ruotsin puolella mahtavan aurinkoisessa säässä. Tuliaisina rohtuneet huulet ja mahdollisesti jotain jälkikäteen maksettavaa... Koirille sileät ykköset, mutta onneksi autoon mahtui myös yksi serti Suomeen tuotavana eli Vili  (Anncourt Yesterday) sai Ruotsin muotovalion tittelin matkaansa, joten ei ihan turha reissu. Ja tulomatkalla sitten pysähdyttiin merenrantaan ottamaan valokuvia. Tuli ihanan kesäinen, vähän lomafiiliskin :)

Tosca

Tosca17052009_4.jpg

Tuore valio

Vili17052009.jpg

Posekuvan saaminen koirasta on aika vaikeaa. Varsinkin kun kohde liikkuu koko ajan johonkin suuntaan niin kuin Tosca. Sitten kun se seisoo, jokin muu juttu mättää. Tällä kertaa tuuli tuiversi punaturkin korvat silmille.

Tosca17052009_2.jpg

Lida-tylleröinen on jo yli viiden kuukauden ikäinen hauska neiti. Huomenna aloitamme pentuagilityn, niin saa pikkuneitikin vähän aktiviteettia. Minusta on mukavaa, että puuhastellaan yhdessä vaikka Lidasta ei kisakoiraa tulisikaan. Huomenna on siis Lidan ihka ensimmäinen "koulupäivä" ja voidaan siis ajatella, että vauva-ajat on jo taakse jäänyttä :)

lida14052009.jpg