Vappuviikonloppu sujui kätevästi, kuinkas muuten, koirien parissa :). Itsensä löytää yhä useammin auton ratista, kun kevät etenee ja tällä kertaa matkasin tyttöduon Ellan ja Toscan kanssa Lahden tuonne puolen. Lauantaina osallistuttiin cavojen erkkariin, jossa koiria oli muikeat 199 ja sunnuntaina Turengin ryhmikseen, jossa koiramäärä oli 31. Melkoinen ero näyttelyissä! Ryhmiksissä ja varsinkin ulkonäyttelyissä on ihan oma tunnelmansa ja kun sää suosi, niin mikäs siinä oli ollessa kehän laidalla.

Lauantaina tuomaroi Gordon Inglis Englannista ja Tosca oli VAL ERI2 PN3. Hieno saavutus ruby-typykältä, joka siis on nyt kahdessa peräkkäisessä pääerkkarissa sijoittunut PN-kehässä. Varsinkin kun odotuksia ei sen suhteen ollut. Ella oli nuorissa nartuissa ja sai ERIn todella ihanan arvostelun kera:

Very satisfying headproperties with good eyes. Correct proportioned from scull to muzzle. Good teeth and pigment. Lovely neck, shoulders and topline with good strong hindquarters and correct tail carriage. Accurate and balanced on the move. Very pleasing to watch. Good coat and showing in excellent condition. Very pleasing attitude.

Ella esiintyikin kehässä mainiosti koko ajan häntä huiskuen. Sunnuntaina triccineiti porskutti nuorten narttujen ykköseksi ja hienosti sijalle PN2 kera varasertin :). Alla Ellan poseeraus kehän päätteeksi.

turenki09_pn2Ella_2.jpg

B. Heart of Rome, Ella

Helmin kaksikko Whisky ja Milli olivat kasvaneet kovasti ja edelleen ihan itsensä näköisiä. Olipa hauska nähdä tätä kaksikkoa! Toivottavasti kasvavat samaan tapaan kuin tähänkin asti, niin hauskoilta sisarukset näyttivät. Alla kuvat kaksikosta.

Whisky, B. Smooth Scotch, ikää 5 kuukautta

Whisky01052009.jpg

Whisky01052009_2.jpg

Pikkusisko Milli, B. Small Miracle

Milli01052009.jpg

Milli01052009_3.jpg

Viisikuukautiset olivat jo niin ison oloisia, kun viikonloppuna loikki pihalla kahdeksan viikon ikäinen musta neiti Radix Jessica eli Isla! Hurmaava reipas natiainen, Toscan pikkusisko :)

Isla2.jpg