Tänä aamuna auto suuntasi tosi lähelle Liminkaan, mutta tällä kertaa ilman omia koiria. Olipa hauska lähteä vaihteeksi ihan ilman koirien pesuja ja putsauksia sekä hillitöntä tavaramäärää liikkeelle. Kehän laidallakaan ei ollut kiire juosta mihinkään suuntaan vaan sai ihan keskittyä jännittämään kehässä viipottaneita kasvatteja. Mukavaa vaihteeksi tämä turistinakin olo :). Ja kaiken lisäksi aurinko antoi parastaan, joten lämpimästä kesäpäivästä nauttiminen luonnistui tosi hyvin.

Pennut oli jaettu eri tuomarille arvioitavaksi, kun aikuiset puolestaan arvosteli Markku Kipinä. Uroksissa aloitti heti junnuissa Tepi, B. Fudge Fellow hienosti luokkavoitolla ja jatkoi pu-kehäänkin. Tepi oli tänään ERI1 PU3, mikä on tosi hienosti nuorelle urokselle. Onnea kovasti Maaritille ja Tuomolle ensimmäisestä PU-sijoituksesta! Tepi onnistui livahtamaan pois paikalta ennen kuin onnistuin nappaamaan kameran käteen, mutta Tepistä on uusi posekuva kyllä otettu aivan vasta kotareiden puolelle.

Nartuissa olen jännännyt Ellaa (B. Heart of Rome) nyt useammassa näyttelyssä. Ella on kesän kunniaksi sonnustautunut bikini lookiin, mutta näkyypä sitten nätti rakenne kun ei ole karvoja tiellä ;). Ella sai keväällä Kipinän kehässä varasertin, joka tänään vaihtui tummansiniseksi vaikka tuomari totesikin karvan lähteneen aika komeasti. Ellan tulos siis ERI1 PN2 ja serti. Lämpimät onnittelut myös Tuulille - sieltä se nyt tuli. Hienoa!

Ella ja serti-poseeraus

EllajaSerti08082009.jpg

Pennuissa Sony (B. Scandic Hunk) jatkoi hienosti kp-linjalla ja oli ROP-pentu. Nyt on Sonyn pentuskabat käyty, joten Sonykin jää nyt miehistymään muutamaksi kuukaudeksi, minkä jälkeen käydään pyörähtämässä junnukehissä. Onnea Sussulle ja Sonyllekin - pelkkiä onnitteluja melkein koko kirjoitus täynnä, mutta kiva vaihteeksi näinkin. Taidankin itse jatkossa istua vaan kehän laidalla, kun heti alkaa sujua niin hienosti ;)

Sony odottelee kehän alkua ja leikkii kengurua

Sony08082009_4.jpg

Ja Sony pöydällä tuomarin arvioitava

Sony08082009.jpg