Kolmeviikkoiset koiranpennut alkavat olla jo veikeitä :). Eilen aamulla ensimmäisen kerran olen nähnyt pikkuhäntien vipattavan ja heiluvan! Samaten leikkituokioita on lapsukaisilla - ne tosin kestävät ehkä viisi minuuttia ennen kuin uni tulee, mutta siitä se lähtee ;). Toisten korvia ja häntiä purraan pienenpienillä hampailla, jotka ovat tällä viikolla puhjenneet suuhun. Haukkumaäännähdyksiäkin on havaittavissa piipityksen lisäksi ja nyt osataan murista toisille. Murina tosin kuulostaa ihan purinalta eikä ole kovin katu-uskottavaa. Nyt myös kävellään, tosi vähän huojuen, mutta kuitenkin. Lisäksi pennut osaavat jo ihan itse pissata ja kakata ilman äidin apua.

Keskiviikkoaamuna pennut saivat isomman pentulaatikon käyttöön, koska alkoivat uhkaavasti roikkua vauvalaatikon reunoilla niin että olivat tipahtaa laidan yli. Nyt on kunnon korkeat laidat, vessa-alue ja tilaa vähän enemmän. Hieman kun ikä karttuu, jää tämäkin laatikko pois käytöstä ja tilalle tulee pentuaitaus. Eilen aamulla en olisi millään malttanut suunnistaa töihin, kun pennut olivat tosi suloisia siinä touhutessaan.

Vielä ei tiedä, millaisia persoonia näistä kehkeytyy, kun elämässä kuitenkin uni vie vielä suuren osan ja hereillä ollessa myös syöminen. Mutta kauaa ei mene, kun alkaa persoonatkin erottua. Lida pääsi viikolla nuuhkaisemaan pentuja laatikon reunalta ja sitä olisi kovasti kiinnostanut tutustua lähemminkin, mutta pistin sen sitten takaisin portin taakse. Vielä pitää hetki malttaa odottaa, mutta kohta kolmikko saa Lidasta varmasti leikkitädin itselleen.

Leikkikuvia on otettu loppuviikosta ja posekuvat tänä aamuna.

Pojannassikka

Ruby-tyttö

Blen-tyttö

Pentujen hurrrjaa leikkiä ja painimista :)