Pennuista on kuoriutunut todellinen riiviöjengi viime aikona ja vauhtia riittää, kun ovat hereillä. Vaikka koko on pieni, niin ego on sen verran suuri, että taitaa täyttää aina kokonaisen pennun eikä varmaan ihan mahdukkaan kokonaan ;). Tällä hetkellä ovat tosi kilttejä kun nukkuvat. Ja ovathan ne suloisia kuin mitkäkin. Pitäähän pennussa vauhtia ollakin, muuten olisi joku vialla. Ja tämän pohjalta voi sanoa, että näissä ei ainakaan ole - sen verran ovat touhukkaita...

Pentuarki katkesi viikonloppuna, kun lähdin Lidan kanssa Seinäjoen kv -näyttelyyn. Siellä olikin mukavasti sakkia paikalla. Täytyy sanoa, että matka tuntui aika pitkältä sekä mennen että tullen, mutta kyllä kannatti käydä. Helmin toka pentueesta oli paikalla neljä kuudesta ja ihan eka kertaa junioriluokassa. Tosi hienosti meni kaikilla: osattiin liikkua reippaasti eikä näyttelykuviot, ihmis- ja koirapaljous hätkähdyttänyt ketään. Arvostelutkin oli oikein mukavat.

Lidan arvostelu: Utm. typ. Utm. äverlinje o resning. Kunde vara ngt kortare i ländrygg. Välskuret huvud, tillräckligt stora ögon. Mycket bra kropp och förbröst o vinklad runtom. Vältecknad. Utm. pälskvalitet.  (JUN ERI3, Henrik Johansson)

Kiitos alla olevista kuvista Meeri Alangolle!

Lida kehässä Seinäjoella ja alla odottelemassa vuoroa kehän laidalla.

Siskolikka Milli, B. Small Miracle pisti sitten paremmaksi ja sijoittui hienosti PN-luokassa ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Kylläpä lämmitti mukavasti nähdä "pikku-Milliä", jota hoidettiin pikkupentuna antaumuksella, kun se oli silloin muita puolet pienempi. Nyt on juuri passelin kokoinen kiva likka. Millin arvostelu: Utm. typ o storlek. Välkroppad för sin ålder. Utm kropp. Välskuret huvud. Ok pigment. Kunde ha ngt större ögon. Utm. bröstkorg. Vältecknad. Utm pälskvalitet. (JUN ERI1 PN3 VARASERTI)

Milli vauhdikkaana kehässä :)

Alla Tito kurkistelee kehästä menoa.

Veljekset Tito (B. Second Opinion) ja Sony (B. Scandic Hunk) saivat myös tosi kivat arvostelut. Tito oli JUN ERI3 ja Sony EH. Vanhempaa kaartia edusti Elvis (B. Raised on Rock) ERI:llä ja Tepi (B. Fudge Fellow) EH. Lämpimät kiitokset näytille tuomisesta. Kivaa oli nähdä ja jutella kehän laidalla!