Pennut täyttivät perjantaina kahdeksan viikkoa ja eilen lähti ensimmäisenä maailmalle poika, B. Black Sabbath. Poitsu ei kovin kauas muuttanut, kotikaupunki säilyi samana, joten omaan kotiin pääsy sujui nopsasti. Oman kodin kunniaksi käytiin pesulla, joten maailmalle lähti ihan puhdas poitsu, turkki pörrössä. Poika on luonteeltaan rohkelikko, joka on viestien mukaan tutustunut kaikkeen uuteen reippaasti ja tuonut omaan kotiin kummasti säpinää :). Onnea matkaan ja nähdään taas pieni mies!

Eilisaamuiset leikkihetket Tossu-äipän kanssa.

 

Ai minäkö muka villi?! Ihan coolisti vaan tässä zoomailen maisemia :)

Ruby-neiti maistelee luuta

Ja perinteiset posekuvat pikkuisista tytöistä. B. Blueberry Bite

Ruby-neidin seikkailut antavat vielä odottaa. Tuleva koti päätetään ihan kaikessa rauhassa. Neiti on hurjan reipas tapaus ja sai myös tänään pyhäpäivän kunniaksi pesun, samoin kuin siskonsa Senna. Tosca-äippä on nauttinut tyttöduon seurasta leikkien. Se on myös kuskannut niille luita jyrsittäväksi :). Tossu on kyllä ansainnut supermamma-tittelin, niin antaumuksella se on jälkikasvuaan hoitanut.

B. Breathe Ice, Senna

Senna jää sitten ilahduttamaan Tossu-äippäänsä ja todennäköisesti huolehtii jatkossa Lidan karvojen kunnosta... Täytyy pitää vähän silmällä, että pieni parturi ei ihan saisi tuhoa aikaan terävien naskalihampaidensa kanssa ;)