Senna-tyttö on saanut viikon aikana lisää uusia kokemuksia. Kävimme keskiviikkona cavalier-treffeillä, jossa riitti ihmeteltävää kun ainakin kymmenen eri ikäistä ja -kokoista koiraa juoksi ympäri pihaa. Senna sai ihmetellä muita lähinnä repusta kurkkien, mutta välillä vähän aikaa sai olla maan pinnallakin touhuamassa.

Senna on saanut myös ottaa käyttöönsä Helmin, Toscan, Vimman ja Lidankin käyttämän pentumanttelin. Senna näyttää mantteli päällä lähinnä leppäkertulta ja mantteli on kieltämättä vielä vähän iso. Ihan kuin pieni tyttö olisi saanut koltun päälleen :)

Sovituksessa neiti ilmoitti, että puku ei ollut ihan mieleen, mutta uusintakierroksilla se totesi että ei kai muukaan auta kuin pitää manttelia päällä.

Tämä päällä menee jalat alta!

Ulkona neiti on ollut mukana "rintarepussa" sekä hihnakävelyillä että metsässä. Eilen se lisäksi oli Kirsin mukana shoppailukaverina kaupungilla. Se oli saanut ihailijoita ympärilleen eikä ihme. Voiko söpömpää ollakaan kuin pieni cavalier-vaavi :). Sennan vaatemaku näyttää sitä paitsi olevan oikein hyvä, kun katsoo pukua, joka yhdessä ostettiin :)

Tässä Senna itse ulkona ihan ilman pukuja

Senna poseeraa sunnuntain ja kymmenen ikäviikon kunniaksi.

Pieni kiharakorva

On mielenkiintoista tutustua uuteen persoonaan. Senna on iloinen neiti, jolla on hyvät hoksottimet ja se näyttää oppivan nopeasti uusia asioita. Ulkona se viipottaa luokse korvat vipattaen heti kun vislaan. Luokse kannattaa tulla, koska silloin saa rapsuja ja koirannappulan :). Se on selvästi myös enemmän mallia sylikoira kuin esimerkki melkoisen itsenäinen Lida.