Me vietetään talviunia koko porukka. Tai koirat viettää ehkä hieman vähemmän kuin silloin kun olen töissä. Niiden päivärytmi on siis sekoitettu, kun ollaan käyty päivällä metsälenkillä, lenkillä tai ylipäänsä joutuvat raukat olemaan hereillä siihen aikaan kun normaalisti vetävät lonkkaa. Välillä näyttääkin siltä, että jengi on totaalisen väsynyttä. Aamuisin silti nukutaan kaikki soffalla pitkään - hyvin mahtuu - ja pikkuinen Sennuli on tietysti kainalossa, kun muut ovat vallanneet kuka minkäkin paikan, mutta lähituntumassa ovat silti kaikki.

Et viittis antaa nukkua rauhassa, mua väsyttää ihan hirmuisesti - näyttää Lida tuumivan :). Lidasta näkee tosi hyvin milloin se on väsynyt, kun silmät on ihan puolitangossa.

Missä on Tosca, siellä on yleensä myös luu.

Tänään käytiin Sennan kanssa hakemassa toiset rokotukset ja samalla oli sen päälle vielä pentukerho. Jännä paikka tuntui eläinlääkäriasema olevan, kun neiti vetää nyt lonkkaa. Käytiin puntarillakin, kun kotona ei moista vehjettä ole ja Senna painoi 5 kg 550 g eli rapiat puolitoista kiloa oli tullut painoa lisää neljässä viikossa.

Tässä odotellaan omaa vuoroa.

Monenlaista pikkuväkeä oli kerhossa. Kaikkein hauskin oli Sennan mielestä kuitenkin pikkuinen Maisa-cavalier :)

On se jännä miten nämä aina bongaa oman rodun väristä huolimatta ja sitten muunrotuiset ei jaksa hirmuisesti kiinnostaa. Maisaa tuntui vähän jännittävän Sennan leikkipyrkimykset. Tassulla piti välillä läpsiä toista pois, mutta eihän Senna nyt sitä ymmärtänyt. Sitten piti vähän haukkakin, kun toinen ei alkanut leikkimään.

Vähän nuuhkaistiin muitakin.

Ai olinko muka vähän päällekäyvä?

Nyt on pentukerhot käyty ja pitää tuumia, mitä jännää seuraavaksi keksitään. Ensin kuitenkin jatketaan hetki lomailua ennen kuin palaa arki - ja koiratkin saa sitten taas nukkua rauhassa :)