Näyttelyvuosi polkaistiin käyntiin Kajaanin loppiaisnäytelmistä. Koiria oli ilmoitettu sinne 68 eli ihan reipas määrä. Herätyskello soi viideltä, ja taas tuntui siltä, että on kyllä ihan järjetöntä touhua tämä harrastus, kun noustaan ylös siihen aikaan kun muut vielä makeasti kääntää selkää. Kuudelta oltiin sitten reippaasti jo matkalla kohti Kajaania.

Helmin jälkeläisiä oli kehässä peräti viisi kappaletta ja jokainen sai ERIn luokka-arvostelussaan, kuten myös Helmi itsekin. Ja sitten kun ei mitään odotettu, niin silloin tietysti saattaa vaikka pärjätäkin. Elmo (Panda´s Dynamite Dodge) oli kolmatta vuotta peräkanaa ROP-koira ja Elmon pikkuveli Pablo sai ensimmäisen sertinsä :). Pablo on käynyt vuosi sitten kehässä edellisen kerran ja junnuaikoina joitakin kertoja. Marjut tuli isän kanssa siis Ivalosta asti näyttelyyn ja saa viedä pystit kotiin molemmista. Hurjat onskut!

Elmon arvostelu: Nice head with very sweet expression of face. Good front and topline. Well set tail. Good hindquarters. Moves and shows well. Pablon arvostelu: Nice head with correct stop and bite. Good front and topline. Well angulated hindquarters. Good movement front and behind. Would prefer to keep his tail slightly lower in movement.

Pablo (Blenjoy Good Luck Charm) poseeraa Kajaanissa

Kajaani on selvästi perinnenäyttely, koskapa Tito (B. Second Opinion) jatkoi myös perinteitä olemalla ROP-junnu! Titon isoveli Tepi ROP-junnuili viime vuonna Kajaanissa,  joten hienosti ovat nämäkin veljekset pärjänneet. Tepi (B. Fudge Fellow) oli tänään mainiosti nuorissa uroksissa ERI2. Onskuja myös Maaritille ja Tuomolle! 

Titon arvostelu: Nice head with correct bite. Well set ears, correct stop, topline and tail carriage. Good angulation. Moves and shows well. Alla Tito poseeraa hienosti rusettinsa kanssa :)

 

Elmo ennen ROP-kehää

Ja ROP-kehän jälkeen. VSP-neitonen on Baletta´s Pretty One.

Käytiin myös pyörähtämässä kasvattajakehässä. Mukana Lida (B. Soft Choice), Pablo, Tito ja Sony (B. Scandic Hunk). Sjoitus 3KP ja lyhyt sekä ytimekäs arvostelu: Nicely matched group of blenheims. Moved and showed well as group.

Koko poppoo:

  • B. Second Opinion, Tito, jun eri1, rop-jun
  • B. Scandic Hunk, Sony, jun eri
  • B. Fudge Fellow, Tepi, nuo eri2
  • B. Good Luck Charm, Pablo, avo eri1 pu3 serti
  • B. Raised on Rock, Elvis, avo eri3
  • Panda´s Dynamite Dodge, Elmo, val eri1 cacib, rop
  • B. Soft Choice, Lida, jun eri2
  • Panda´s Dolly Dreamer, val eri4

Kiitokset kasvattien omistajille reippailusta pakkas-Kajaanissa! Aikaiset herätykset ja ajomatkat ei varmaan kauhean houkuttelevia ole, mutta tosi ihana kun jaksoitte tämänkin näyttelyn näin vielä kaamosaikaan. Vuosi pyörähti käyntiin tosi mukavasti :). Seuraavaksi nautitaan talvesta ja kun kevät taas lämmittää ilmat ja saadaan jälleen valoisammat kelit, niin mietitään minne suunnataan.

Veljekset Elmo ja Pablo