Talvi, jääkausi tai jotain sellaista. Loskasta ei tietoakaan, kivaa, mutta pakkasta kyllä jo ehkä hieman liikaa. Tänään aamulla taas -27 ja viime viikolla on laskenut alle -30 asteenkin. Laskiaissunnuntaina oli sentään hieman lauhempaa ja käytiin porukalla metsässä ulkoilemassa. Viikollakin on töistä suoraan menty metsään ja ehditty ulkoilla ennen kuin pakkanen on taas kiristynyt.

Onni on käynyt vähän agiliitämässä lainakoirana, ensin paikkasi Vimmaa Kirsin kaverina ja sitten kävi harjoittelemassa vähän Tiinan kanssa. Kahden harkkakerran jälkeen kävivät kisaamassa kaksi kisaa, tuloksina kolmannet sijat yliajalla ja viidellä virhepisteellä. Ihan hyvät, vähän hitaat radat. Onni ei sooloillut vaan meni niin kuin ohjattiin. Ensi viikolla alkaa sitten meidän omat treenit pitkästä aikaa.

Tässä muutamia ulkoilukuvia meidän vakimetsästä. Mukava kun valoa on jo ihan eri tavalla kuin pari kuukautta sitten. Helmi, ihana itsevaltias :)

Erehdy tekemään lumienkeli, niin saat päällesi cavalierin. Tässä vain Senna, mutta hetken päästä niitä oli useampi Kirsiä suukottelemassa.

Ulkona Onni-herrakin riehaantuu!

Vastapainoksi poseerataan tyylikkäästi sinistä taivasta vasten :)

Nuorimmat, riekkukaverit Senna ja Lida