Kävimme viikonloppuna näyttelyreissulla Kiihtelysvaarassa. Itärajalla en ollut näin kaukana ennen käynytkään, mutta perille löydettiin vaikka yöpymispaikkaa Joensuussa sainkin hetken etsiä. Kilometrejä pienelle viikonloppukeikalle napsahti 900 km, mikä sai kyllä niskan jumiin, mutta kaikesta huolimatta reissu kannatti käydä. Välillä tosin taas epäilin tämän harrastuksen järkevyyttä, kun ajelin loppumattomalta tuntuvaa tietä pitkin. Positiivista tietty on, että Suomi-tietous kasvaa kummasti kun ajelee eri paikkoihin, missä ei muuten tulisi välttämättä käytyä.

Kiihtelysvaarassa tuomaroi Paavo Mattila. Koiria oli ilmoitettu 37, joista muutama taisi jäädä tulematta. Sunnuntai oli kaunis aurinkoinen päivä ja tuntui siltä, että kevät on ihan oikeasti tullut. Sisällä lämpötila kohosi melkoisesti, minäkin sain punaiset posket kehässä juostessa. Ennen kehiä kävi Sony (B. Scandic Hunk) kokeilemassa kehätunnelmaa: siellähän voi pistää vaikka leikiksi :)

Tällaiset pienet harkat tekevät ihan hyvää: koira saa kivan fiiliksen näyttelykehästä, kun siellä voidaan leikkiä yhdessä emännän tai isännän kanssa. Myös kehän laidalla oltiin hyvissä tunnelmissa: junnutytöt Tuiti (Panda´s Fairy Dust) ja Demi (Cuddlier Apple of My Eye, tri) löysivät toisensa, kovin hempeät oli tunnelmat välillä!

Reissu itärajalle onnistui yli odotusten: Lida sai ensimmäisen sertinsä ja oli lopulta ROP. Arvostelu jää mieleen, koska se oli kirjoitettu niin kauniisti:

"Erinomainen narttu. Kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä kaula. Erinomainen runko, luusto ja kulmaukset. Tyylikäs ylälinja. Erittäin hyvä karva. Hyvin kannettu häntä. Liikkuu erittäin hyvin. Erinomainen luonne. Hyvin kaunis narttu, jota katsellessa silmä lepää."

Sony-veli oli puolestaan PU2 ja sai varasertin. Samaan aikaan Kankaanpäässä samasta sisarussarjasta Tito (B. Second Opinion) oli PU3 myös varasertin kanssa. Tuomarina siellä oli Veli-Pekka Kumpumäki. Hienosti siis tämä sisarusjoukkio vietti sunnuntaipäivää sekä itä- että länsirajalla. Alla posekuva Sonysta Kiihtelysvaaran kehästä:

Oululaiset olivat lähteet itärajalle useamman koiran voimin. Oululaisten sakki vasemmalta alkaen Sony, Lida, Tuiti (pn3) ja Minttu (Panda´s Dash Daylight, pn4). Blennarijoukkiolla siis meni kokonaisuudessaan enemmän kuin hyvin.

Alla vielä kuva sisaruksista Sonysta ja Lidasta. Sisarukset ovat hyvin samanoloisia ulkonäöltään ja luonteeltaan. Molemmat ovat rauhallisia ja rentoja, ystävällisiä kaveruksia.