Kurvattiin pääsiäiseksi Pelloon kuran ja loskan keskeltä. Täällä meitä on hemmoteltu hyvillä ilmoilla, metsälenkille pääsee vierestä ja laihtumaankaan ei päästy :). Eväät on perinteisesti ollut hyvät ja niitä on ollut riittävästi... Todistusaineistona yhteistyössä tehty pääsiäiskakku, joka maistui tosi hyvältä.

Koirien kanssa ollaan käyty pariinkin kertaan metsässä päivittäin ja ne ovat nauttineet irti juoksemisesta ihan sydämensä kyllyydestä. Vapaana juoksemista soisin kaikille koirille, hihnassa ei pääse purkamaan energiaa samalla tavalla kuin vapaana viipottaen. Moottorikelkkailijoita oli aika paljon, joten koirat sai tällä kertaa juosta hihnat perässään niin ne sai nopeasti kiinni, kun tarvittiin. Ja yleensä ne sai useamman kerran napata kiinni lenkin aikana.

Kamera jäi kotiin, joten muutamia näppäilyjä nappasin kännykällä. Kuvien laatu tosin ei ole siitä syystä paras mahdollinen. Metsälenkillä bongattiin hauska paritalo - asukkaita ei näkynyt olevan tosin paikalla :)

Moottorikelkat olivat ajaneet hyvät jäljet, joita pitkin pystyi kävelemään, vaikka vieressä hanki jo upotti. Sennulin piti käydä kokeilemassa pääseekö umpihangessa eteenpäin. Uimiseksi se kyllä meni pikkukoiralla, vaikka painoa ei hurjasti olekaan. Mulla ei ole puntaria, joten en yhtään tiedä minkä verran neiti painaa, mutta keveämmältä tuntuu selvästi kuin muut.

Reippaat ulkoilut takasi sen, että sisällä oli yllättävän rauhallista ja väsynyttä jengiä. Välillä pistettiin kyllä leikiksi, totta kai, ja Tossun juoksuaika on pitänyt punanutuilla omaa säpinää yllä... Tossu kun on niin kovin oma-aloitteinen, että on vikitellyt Onnia koko pääsiäisen. Onni ei ole pistänyt asiaa ollenkaan pahakseen, mutta koska itse ei jaksa koko ajan katsella toisten villiä menoa, niin välillä on pitänyt napata toinen lemmenparista jäähyllä :P

Tässä Onni vetää henkeä, että jaksaa taas "tossutella"!

Sennastakin on tullut jo iso tyttö - tosin naperohan se on sydämeltään niin kuin myös paras leikkikaveri Lida. Kooltaan se on kyllä äitinsä korkuinen, mutta elää vaihetta Hessu Hopo eli on vähän honkkeli, kun on humahtanut kokoa ja paino ei ihan pysy perässä. Tässä näkyy, että kimpassa on kaikkein paras myös alkaa päiväunille.

Helmi pisti päivällä nukkumaan matkalaukkujen viereen. Olikohan se vihje, että kotiinkin on hyvä lähteä :)