Pennut ovat jo yli kaksiviikkoisia ja pentulaatikossa on marsujen sijaan koiranpentuja. Kaikki avasivat arkena silmät ja ilme muuttui heti. Jaloille pyritään myös, hieman vaaputaan, mutta kun tähän asti on pelkästään möngitty, niin edistys on huima. Pennut reagoivat myös ääniin, joten korvatkin ovat auki ja nyt maailma on täynnä myös mielenkiintoisia ääniä. Koko on kasvanut huimasti erityisesti isolla nelikolla, mutta on pikkuinen Dazza Li saanut myös painoa koko ajan ja on ihan samassa kehitysaikataulussa muiden kanssa.

Helmi on hoivannut pentujaan hienosti, tosin nyt alkaa äitikoiraa jo kiinnostaa muutkin jutut ja se on päässyt pienille hihnakävelyille muiden matkassa. Muilla ei ole edelleenkään pentuhuoneeseen asiaa, mutta sieltä kuuluviin ääniin on jo totuttu. Kun lapsukaisilla on kunnolla jalat alla, saavat muutkin alkaa opettaa niille koirien kieltä. Lida oli edellisen pentueen aikaan todella kärsivällinen leikkitäti. Sennalle näin pienet on ihan uusi tuttavuus. Pentublogi ei ole mitään ilman kuvia, joten tässä hieman kuvia miltä pennut nyt näyttävät :)

Dazza Li on saanut lisäruokaa mammanmaidon lisäksi. Maitoparta kapaloituna :)

Isot mötkyt tänään kun pientä miestä syötettiin

Isopoika Dragon Li

Dragon Li edelleen

Dazza Li juuri syöneenä

Dazza Li

Tytöistä ensimmäisenä iso vaalee, joka on tällä hetkellä pentueen kookkain

Zoomaus mussukkaiseen nassuun :)

Tummaa spottityttöä vähän väsyttää

Tumma spottityttö

Ja vielä tyttötrion kolmas, tumma tyttö

Tytöt ovat edelleen ilman nimiä, kun mielikuvitus ei ole lentänyt. Hyviä ehdotuksia on tosin tullut, joten seuraavaksi voisi alkaa käydä niitä läpi. Nimet alkavat D:llä kuten pojillakin ja perään tulee Li-pääte.