Viikossa ehtii tapahtua paljon asioita, varsinkin jos on koiranpentu. Helmin piiperöt ovat muuttunut pieniksi riiviöiksi, jotka leikkivät, purevat, tappelevat, murisevat... pienet egot pullistelevat välillä aika lailla :). Ne ovat myös pentulaatikossa hienosti huomanneet wc-osaston, jonne tepsuttavat asioille. Ja tänään pentulaatikko alkaa siirtyä historiaan, kun siirsin pennut olohuoneeseen pentuaitaukseen. Laatikko saa toimia vielä hetken yönukkumispaikkana, mutta kohta se jää pysyvästi pois. Isoimmat pennut ovat sitä paitsi jo roikkuneet reunoilla eli yritys laatikosta pois on kova.

Kiinteää ruokaa on maisteltu päivittäin useampaan otteeseen, mutta äidinmaito on niin paljon parempaa pentujen mielestä, että kiinteä taitaa alkaa maistua kunnolla siinä vaiheessa kun äiti ei enää imetä. On hauska seurata, kuinka naperoiden luonteetkin alkavat hieman erottua. Dragon Li, Darra, taitaa olla aikamoinen hulivili ja vilperi, silmäterä Dazza Li on puolestaan rauhallisemman oloinen kaveri. Iso vaalee -tyttö näyttäisi myös olevan rauhallisempaa sorttia kuin kaksi siskoaan.

Ensimmäiset poset on otettu pennuista, mutta ne ovat tosiaan kuvissa vasta neljä viikkoa, joten aika näyttää mitä niistä kasvaa. Tässä vaiheessa kuitenkin pennut ovat ihan hauskan oloisia.

Tumma tyttö tutkii pentuhuonetta. Laitoin alustan, koska lattia on vielä niin liukas pennun liikkua.

Tyttö istuu ja ihmettelee kameraa

Darra, Dragon Li, on eksynyt tutkimaan huonetta jo alustaa kauempana

Tällaisia purevia riiviöitä pennuista on kuoriutunut viikon aikana :)

Vasemmalla tyttö ja oikealla Darra-poika

Ison vaaleen nassu

Ja poseeraus

Silmäteräni Dazza Li, ihana pieni poika

Ja hienosti poseeraa pikku-Dazza

Tumma tyttö, joka ei ollut ihan yhteistyöhaluinen...

Dragon Li

Tyttö ei halunnut poseerata, mutta tässä suloinen nassu :)