Pentusilla on ikää jo huimat 2,5 viikkoa ja viime päivinä on tapahtunut ihan hurjasti kaikkea. Silmät ja korvat ovat auki, pikkuiset naskalihampaat ovat puhjenneet ja pennut kovasti jumppaavat jaloilleen. Lisäksi leikin alkeita on nähtävissä: ne osaavat hienosti purra sormia ja toisiaan, mutta puruvoima on vielä olematon, joten vielä ei vinguteta toisia. Viikon päästä voi olla jo toisin ;).

Suurimmaksi osaksi elämä on kuitenkin edelleen syömistä ja nukkumista. Koko on kasvanut huimasti. Tyttö, työnimeltä Thelma on kirinyt jälleen painavimmaksi, tosin melko niukasti. Painoa tällä hetkellä 1145 g. Ruby-poika, pikku-Onni, on toisena ja painaa nyt 1133 g. Blennari-poika, pikku-Elmo, on kevyin ja painaa 1096 g.

Lida, kaikkien lasten ystävä, on päässyt moikkaamaan pentuja. Häntä heiluen se menee niiden luo nuuskuttelemaan ja istuu tyytyväisenä pentulaatikossa... Tosca ei ole moisesta moksiskaan, vaan on sitä mieltä, että ihan ok jonkun toisenkin välillä laatikossa olla. Mammakoira on päässyt muutaman kerran kevyelle kävelylle muiden mukana.

Tässäpä kuvia pienokaisista <3

Meno ei näytä vielä kovin hurjalta mutta menossa näiden pentujen näkökulmasta ihan hirveät painit :)

Koko kolmikko. Vasemmalta alkaen pojat, "Onni" ja "Elmo" ja oikealla "Thelma"-tyttönen.

Ruby-poitsu "Onni". Tykkää tällä hetkellä pötkötellä ja syödä.

"Elmo"-poika. Yrittää kovasti jo jaloilleen.

"Thelma". Aloitti ensimmäisenä sormien kaluamisen ja leikin alkeet. Osaa jo istua sievästi. On myös ensimmäisenä murissut pientä "purinaa", ei kovin katu-uskottavaa tosin :). Huutelee kovasti jos on nälkäinen.

Ja Thelma on jo yrittämässä laatikosta ulos, jos äiti on ulkopuolella...