Saatiinhan tällekin vuodelle pentuhulinaa, kun Tosca ja Elmo pistettiin yhteen ja tuloksena syntyi trio. Syntymäpäiväksi saatiin 11.7. vaikka koko sunnuntai meni petaillessa ja läähätellessä ja kätilöillä meinasi jo loppua uskoa synnytyksen suhteen. Silloin kannattaakin laittaa nukkumaan ja ehkä jopa 15 minuutin unen jälkeen hieman yli kaksitoista yöllä meni viimein vedet ja vahtivuorossa ollut varakätilö ja valokuvaaja herätti varsinaisen kätilön. Johan alkoi tapahtua!

Ensimmäiseksi syntyi blenheim-uros, syntymäpaino 304 grammaa eli ei mikään höyhensarjalainen. Fiksu pentu oivalsi heti että syöminen on kaiken A ja O ja söi heti kun ensimmäistä päivää. Blennari-poika jäi kuitenkin pikkuveikaksi vaikka esikoinen onkin, koskapa seuraavaksi syntyi ruby-poika painoltaan 310 grammaa. Hienosti veljekset söivät rintarinnan kun kasvattaja jo pohti, että näinkö tuli poikaduo maailmaan. Onneksi kuitenkin saatiin myös tyttö, ja millainen emäntä sieltä syntyikään! Painoa 344 grammaa ja kirkas kultasija heavy-sarjassa :)

Pentujen ensimmäiset päivät ovat kuluneet, kuinkas muuten, syöden ja nukkuen. Tosca-mamma on taas hienosti hoitanut trioaan ja tällä hetkellä alkaa jo puolen kilon rajan rikkoontuminen olla lähellä. Tässä vielä muutama kuva pentusista.

Tosca trionsa kanssa ensimmäisenä aamuna.

Blennari-poika

Ruby-poika

Typykkä :)

Pötköt ruokatauolla eilen :)