Viikossa on tapahtunut ihan huima kehityspyrähdys. Pentujen silmät ja korvat on auki. Ilme on muuttunut heti jokaisella, kyllä ne näyttävät jo aidoilta cavalierin pennuilta :). Lisäksi osataan vaappua eteenpäin ja hieman jo istua aina välillä. Ne osaavat myös jo murista, tosin se on sellaista pientä purinaa joka ei ole kovin katu-uskottavaa. Hampaita ei ole, mutta silti toisia on yritetty jo purra… nukkuminen on kuitenkin edelleen se mitä pennut tekevät suurimmaksi osaksi ajasta ja hereillä jaksetaan syönnin jälkeen olla ehkä viitisen minuuttia ennen kuin nukkumatti taas kutsuu.

Pentujen kynnet on leikattu ensimmäisen kerran ja matokuuri annettu. Ilmeistä päätellen se ei maistunut hyvältä. Samalla punnitsin porukan ja hyvin tasaisen kokoisia ovat, eroja  ei juurikaan ole. Tänään vaihdoin pentulaatikon isompaan jossa pennut mahtuvat paremmin liikkumaan ja leikkimään. Niillä on nyt myös oma wc-alue, mutta äippäkoiran mielestä se on juuri sopiva nukkumapaikka hänelle. 

Pentujen elämässä on kaikki mitä mukavimmalla mallilla ja jokainen on tanakka, tiitterä ja hyvin kehittynyt ikäisekseen. Tässä jälleen muutama kuva penneleistä.

Operaatio pentulaatikko suurempaan. Nostin pennut lattialle ja laminaatilla pikkujalat levisivät samantien... :)

lattia_su2-normal.jpg

Iso maailma

lattia_su3-normal.jpg

lattia_su-normal.jpg

Yksilökuvat porukasta. Ensiksi tyttö, B. Soft Blizzard

tytto-normal.jpg

Tummin poika, B. Chaos Corvette

tummin-normal.jpg

Kuopus, B. Chaos Cadillac

kuopus2-normal.jpg

Tuplatäplä, B. Chaos Chrysler

jompikumpi-normal.jpg

Vaalea poika, B. Chaos Chevrolet, heräsi kesken päiväunien eikä silmät meinaa pysyä auki

laputon-normal.jpg

Pentujen mummokoira, Helmi, käy välillä pentuaitauksessa istuskelemassa. Helmi on lähes 8-vuotias terve mummikoira, lenkin jäljiltä tassut tummina :)

Helmi-normal.jpg