Penturintamalla on pitkästä aikaa tapahtunut, joten blogi herää taas henkiin seuraavan kahdeksan viikon ajaksi. Keskiviikkona 6.3. syntyi tiitterä viisikko, poikavoittoinen sakki jossa yksi tyttö on neljän pojan jatkona. Sekä äitikoira Lida että pennut voivat oikein mainiosti ja pennut tekevät sitä mitä niiden tällä hetkellä kuuluukin eli syövät ahkerasti, ottavat pikkutirsoja ja jälleen syövät. Lisäksi ne piippaavat mahdottomasti jos ovat kahden sentin päässä äidistä eksyksissä :). Eli pentulaatikon elämä on mitä mainioimmalla mallilla.

Pentujen syntymäpäivänä oli kunnon lumimyrsky ja pelti rutisi moottoritiellä, joten pennut saivat jokainen muiston siitä nimeensä. Pojille tuli etuliite Chaos sekä isän mukaan jokin auto ja tyttö sai Lida-emältä etuliitteen ja lumimyrskyn nimeensä eli on sitten kokonimeltään Blenjoy Soft Blizzard. Pojat ovat B. Chaos Corvette, B. Chaos Chrysler, B. Chaos Cadillac ja Chaos Chevrolet. Punanenät ovat alkaneet jo hiljalleen tummua, joten pientä muutosta on jo havaittavissa ensimmäisiin päiviin verrattuna.


Lida on mitä mainioin äiti mutta cavaliereiden tapaan hiukan huoleton eli mielellään lähtee pihalle ja välillä kurkistaa mitä pentulaatikon ulkopuoliseen maailmaan kuuluu. Lida onkin käynyt pikkuisen jaloittelemassa ulkona äitiysfleecessään.

Tässä kuvia koko jengistä ja sitten vielä yksilökuvat jokaisesta erikseen.

pentukasa_la_p-normal.jpg

Blondi poika (omaa kotia vailla), B. Chaos Chevrolet

blondi_p-normal.jpg

Vimppana syntynyt poika,  B. Chaos Cadillac

kuopus_p-normal.jpg

Tumma poika, B. Chaos Corvette

tumma_poika_p-normal.jpg

Tuplatäplä, B. Chaos Chrysler

tuplatapla_p-normal.jpg

Ja viimeisimpänä ainokainen tyttö, B. Soft Blizzard

tytto_pentu_p-normal.jpg

Pennuista omia rakastavia koteja vailla on kaksi poikaa: blondi poika ja yksi muista. Muut alustavasti varattu. Pentutuhinat ja piippaukset jatkuu tarinana jälleen viikon päästä :)