Aika menee vauhdilla ja touhua riittää niin ettei meinaa ehtiä kuvia saada blogiin asti. Tässä niitä nyt kuitenkin tulee, samoin vähän meidän pentulan kuulumisia. Pennut muistuttavat tällä hetkellä hylkeitä, ne ovat niin tanakoita tapauksia, silmät ja korvat on auki, mutta suurimman osan ajasta pennut edelleen nukkuvat. Uusia asioita ovat jokainen silti kokeneet, kaikkien kynnet on leikattu ja ensimmäinen matokuuri maisteltu. Pennut painavat kaikki tällä hetkellä jo reippaasti päälle 800 g ja ovat tosi tasaisen kokoisia. Lidan pennut lähtivät vuosi sitten luovutusikäisinä noin 2 kilon painoisina omiin koteihinsa, veikkaan että nämä tulevat olemaan kolmen kilon nurkilla siinä vaiheessa :)

Pentujen aikuiskoosta ei silti pysty tässä vaiheessa sanomaan mitään. Sennan äidin pennut ovat olleet isokokoisia, juurikin kolmen kilon luokkaa luovutusiässä eli olisiko tässä nyt jotain perinnöllistä. Sennakin on alkanut käydä ulkoilemassa muiden kanssa eli pääsee vähän käymään tuulettumassa :). Tässä vaiheessa se ei enää koko aikaa makoile laatikossa vaan käy siellä välillä lapsukaisia hoitelemassa.

Tässäpä pentujen kuvia:

aaaawwww-normal.jpg

Yllä kuvassa tumma tyttö, joka tuntuu ensimmäisenä aina aloittavan kaiken. Silmät auki, pää ylös ja vähän liikkeellekin :)

aw_II-normal.jpg

Yllä kuvassa hyvin maastoutuneena vaaleampi tyttö.

aw_IV-normal.jpg

Yllä ainoa poikamme, B. Ice Man, joka on lähdössä Rovaniemelle Lidan pentueessa syntyneen Vilin pikkuveljeksi :)

aw_III-normal.jpg

Koko kolmikko: vasemmalla vaaleampi tyttö, poika ja tumma tyttö.

Nämä pötkylät taitavat lähteä liikkeelle hitaammin kuin pennut vuosi sitten. Muistan että kolmiviikkoisista Lidan pennuista sai seisomakuvat otettua, mutta näillä ei vielä jalat taida kantaa siinä vaiheessa, mutta ehtiihän sitä juoksemaan vähän myöhemminkin :)