Sennan kolmoset syntyivät keskiviikkona 8.1. Yllätys oli melkoinen, kun masussa olikin ainoastaan tricolour-vauvoja, se kun on minun pentulaatikossani hiukan harvinaisempi väri. On kuitenkin hauska saada vähän tummempaa sakkia blennareiden joukkoon, joten trikit ovat enemmän kuin tervetulleita. Koiranpennuista kaksi on tyttöä ja yksi poika. Tällä hetkellä ikää on jo yli viikko ja pennuista on tullut ihan kunnon pullapötköjä, pyöreät masut kaikilla, kuten pennuilla pitääkin. Ne ovat kehittyneet myös varsin päteviksi tisuttelijoiksi, joten kauniit pyöreät muodot on hankittu ihan itsenäisesti ja luomusti. Pienet nenutkin ovat alkaneet tummua.

Senna hoitelee kolmikkoaan hienosti, joten tällä hetkellä riittää että katson päältä pentuja ja huolehdin itse mammakoirasta, joka on yhtäkkiä muuttunutkin nirsoksi, vaikka on yleensä melkoisen ahne. Välillä olen siis saanut tarjoilla Sennalle ruokaa ihan kädestä pitäen. Ulkona käydään ihan pikaiseltaan kääntymässä, koska Sennalla on kova kiire pentujen luo, kuten pitääkin.

Pikkutyttöni Unni, kohta 2 vuotta, on aivan ihastuksissaan pennuista. Välillä käymme niitä aina silittelemässä ja yllättävän varovasti Unni osaakin jo pentuja silitellä – olemme puhuneet siitä että ne ovat ihan pieni vauvoja vasta. Pennut ja Senna asustavat tällä hetkellä työhuoneessa portin takana, joten siellä käydään ainoastaan yhdessä aikuisten kanssa. Näin Senna saa hoidella pentuja ihan rauhassa. Lida ja Helmikin saavat kurkistella tulokkaita ainoastaan kauempaa vaikka ne ovatkin kovin kiinnostuneita pienistä piippaajista. Kaikki meidän pentulassa tällä hetkellä siis enemmän kuin hyvin.

Viralliset nimet saivat alun äiti Sennan nimestä, joten kaikille alkuun tulee sana Ice. Koska äidillä ja isällä löytyy nimestä viittaus formuloihin: (Ayrton) Senna ja Nelson (Piquet), tuli pojalle nimeksi B. Ice Man. Tyttöjen nimet ovat sitten vähän makoisampia: B. Ice Vanilla Passion (vaaleampi) ja B. Ice Caramel Pearl (tummempi).

Kuvia pienistä. Kaikki kuvat on ottanut Jari Mattila (http://mattilan.galleria.fi/)

Sennapennut11012014-normal.jpg

Senna-äippä hoitelee hyvin pentujaan :) (11.1.2014)

Horpyt11012014-normal.jpg

Pikkuinen tassu hörpyn tukena. (11.1.2014)

TriTytto2-normal.jpg

Tyttö haukottelee. Hänen nimensä on Blenjoy Ice Vanilla Passion. (16.1.2014)

TriTytto-normal.jpg

Toisenkin tytön iiiiso haukotus. Hän on Blenjoy Ice Caramel Pearl. (16.1.2014)

poika-normal.jpg

Poika ei haukottele, hän on vähän äijä :). Blenjoy Ice Man 16.1.2014.