Pennut ovat nyt 5,5 viikon ikäisiä, pikkuisia vielä toki, mutta tomeria tapauksia ihan jokainen. Tumma Caramel-tyttö näyttää jatkavan "teen kaiken ensimmäisenä" -linjaansa. Eilen aamulla huomasin, että se oli tullut yöllä pentuaitauksesta yli. Koiraportti pysäytti sen sitten työhuoneeseen, koska tyttö on sen verran tanakka tapaus, että ei kävele sellaisesta läpi toisin kuin isoäitinsä Tosca aikoinaan. Pentuaitauksen laita on kokenut nyt sitten korotuksen, jotta naperot pysyvät oikealla puolella. 

Lisäksi ollaan valloitettu takapiha! Säät on ollut sen verran lauhat, että nappasin eilen aamulla koko jengin pihalla, siellä oli ihmislapsi ja karvaiset lapset sekä isompi koiraväki kaikki sulassa sovussa. Hirmuisen nopeasti lähtivät kaikki liikkeelle tutkimaan maailmaa. Reippaita pentusia siis kaikki. Nyt on takapiha aidattu toisin kuin viime keväänä, joten pentuja voi helpommin käyttää pihalla säiden salliessa.

Maitobaaria ollaan sulkemassa hiljalleen, koska näille ei kiinteä eväs uppoa sitten millään. Sennalla on selvästi paremmat antimet kuin minulla. Onneksi nälkä on aika hyvä syömään opettaja, joten luulen että viimeistään siinä vaiheessa kun maito jää pois, alkaa muu ruoka maistua. Ja sitten vähän ulkoilukuvia :)

Trio ja Senna-äippä :). Vasemmalta Caramel-tyttö, Vanilla ja Ice Man eli Jassu.

_L0A4568-normal.jpg

Caramel bongasi Lidan ja menee moikkaamaan. (Alla)

_L0A4562-normal.jpg

Jassu-poika viihtyi ulkona mainiosti. Vauhtia riitti :) (alla)

_L0A4558-normal.jpg

Jassu (vas.) ja Vanilla ja Senna-äippä.

Blenjoy_pennut_pihalla_05-normal.jpg

Etualalla Jassu, takana Caramel ja Lida.

Blenjoy_pennut_pihalla_01-normal.jpg

Caramel-tyttö (tumma tyttö) on ehkä tuleva futistoivomme :)

Blenjoy_pennut_pihalla_06-normal.jpg

Vanilla pääsi välillä lämmittelemään povariin.

Blenjoy_pennut_pihalla_07-normal.jpg