Aika on kulunut vauhdilla ja Sennan trio alkaa olla valmis muuttamaan omiin koteihin. Viime hetkellä tulleen peruutuksen vuoksi on kuitenkin tumma tyttö, B. Ice Caramel, vailla nyt omaa rakastavaa kotia. Tämä typykkä on todella reipasluonteinen, joten jollekin tulee siitä mainio kaveri. Jos siis sinulla on tarjolla hyvä koti, ota reippaasti yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta: http://www.blenjoy.fi, jossa on myös tarkempia tietoja yhdistelmästä.

Pentujen elämä on viime aikoina sujunut paljon leikin merkeissä ja joka päivä ollaan käyty takapihalla ulkoilemassakin. Vauhtia on koko jengissä ihan kiitettävästi :). Senna-äippä on jo sitä mieltä, että kaikki kolme yhtä aikaa ovat hiukka liikaa ja se pakenee sitten nojatuoliin pötköttelemään. Yhden kanssa kerrallaan leikkiminen sujuu kätevämmin :)

Tässä vielä eilen otetut poseeraukset triosta. Ensimmäiseksi ainokainen poikamme, Jassu, B. Ice Man. Hän on oikein iloinen hännänheiluttaja :). Jassulle ihanaa elämää Marjan hoiviin!

IceMan02032014-normal.jpg

Alla sijoitukseen Hannan luokse muuttava B. Ice Vanilla, joka on hirmuisen söötti, mutta josta löytyy myös ruutia :). Typykkä lähtee ensimmäisenä omaan kotiinsa, mutta pysyy Oulussa. Ihanaa elämää Hannan hoivissa!

IceVanilla02032014-normal.jpg

Alla tumma tyttö, B. Ice Caramel, joka etsii nyt sitä oikeaa ja rakastavaa ihmistä tai perhettä. Neiti Rämäpäästä saisi varmasti myös kivan harrastuskaverin :)

IceCaramel02032014-normal.jpg