Sennan vimppa vauvakin kasvaa kohisten. Silmä on tottunut siihen eikä arjessa huomaa muutoksia, mutta kun nappasin typyn pöydälle ja katsoin kuvia muutaman viikon takaisiin, niin onhan se selvästi kasvanut. Neiti on varsin hauskan näköinen edelleen :)

Lupun varaäitinä on öisin toiminut Lida, jonka vieressa se on saanut nukkua, kun oma äiti on sitä mieltä, että hän ei jaksa koko yötä lapsenvahtina toimia. Niinpä Lida siirtyi unikaveriksi Lupulle. Senna-äiti kyllä toimii mitä parhaimpana leikittäjänä, se jaksaa päivisin hyvin riekkua Lupun kanssa sekä sisällä että ulkona.

Lupu on kyllä niin omaksunut jo talon tapoja, pissat tekee ulos kunhan sen hoksii sinne säännöllisesti laittaa ja juoksee kova kyytiä takaisin kun sitä viheltää, onhan palkintona silloin pieni leivänpalanen :). Omat koirat ovat tosi tyytyväisiä, jos saavat kuivattuja leivänpaloja tai nappuloita palkaksi kun tulevat luokse, mitään se kummempaa ja lihottavampaa ne ei eivät tarvitse. Cava on sen verran pikkuinen koira, että ylimääräisiä makupaloja kannattaa muutenkin välttää ja jos treenaa jotain, missä jotain maukkaampaa ja lihottavampaa on tarpeen antaa, niin silloin katsotaan siltä päivältä normiruokaa vähän pienemmäksi, jotta paino pysyy tasapainossa.

Tässä tämän päivän Lupu-kuvat. Hieno poseeraus pieneltä tytöltä :)

pose_pentu-normal.jpg

Tässäpä nassu, melkein kuin passikuvassa olisi käynyt :)

naama_pentu-normal.jpg