Meidän pentulaatikolla kävi arkena kato kun toinen tytöistä siirtyi koiraenkeliksi. Triosta tuli siis kaksoset ja ne ovat puolestaan kasvaneet viikon aikana hurjasti: kumpikin on siirtynyt jo puolikiloisten kerhoon. Tuplaspottitytön paino oli aamulla 518 g ja poika painoi jo 584 g. Poika onkin melkoinen jööti ja tuntuu kädessä heti selkeästi painavammalta vaikka tyttökin on oikein tanakka tapaus. 

Olen kurkkinut joko silmät ja korvat alkaisivat raottua, mutta vielä en osaa varmasti sanoa onko silmät alkaneet hitusen avautua. Korvat ovat kuitenkin selvästi jo avautumassa alkuvaiheesta. Vaikka kaksoset ovatkin melkoisia pullapötköjä, ne ovat aika vikkeliä ja mönkivät pentulaatikolla hurjaa vauhtia. Päätä nostellaan ja samoin yläkroppaa, tuntuu että kehitysvauhti on melkoinen. Viikon päästä ottavat varmaan jo jaloille hieman.

Nimiä en ole saanut vieläkään keksittyä, mutta onneksi ei ole vielä mikään kiire. Eiköhän ne nimetkin sieltä tulee kun vähän aikaa vielä seurailee, millaiset tenavat täällä oikein kasvaa :)

Vasemmalla tyttö ja oikealla poika.

pennut21032015.jpg

Vasemmalla tyttö ja oikealla poika.

pennut21032015_2.jpg

Poika :)

poika21032015.jpg

Tyttö :)

tytto21032015.jpg