Alkujärkytyksestä toivuttuaan Onni ja Helmi on osoittautuneet mainioiksi pennun kasvattajiksi. Ne saattavat innostua leikkimään ja pentu saa riehua sydämen kyllyydestä. Toisaalta ne osaavat osoittaa myös toiselle, että ihan typeryyksiä ei saa tehdä. Luita ja lempileluja ei saa varastella, jos ne ovat Helmin hallussa. Pentu saa vanhemmilta koirilta hyvää kasvatusta koirien kielestä.

Onni ja Helmi eivät murise toisilleen missään tilanteessa ja vasta pennun myötä on tullut esille, että Helmi voi olla mustankipeä lelusta. Toisaalta Tosca saattaa olla hyvinkin ovela jotain halutessaan. Se saattaa Helmin vieressä touhuta muka omiansa, repiä paperia.. ja hups, kun Helmi harhaantuu hetkeksi katsomaan muualle, nappaa se äkkiä luun itselleen!

Onni varsinkin on osoittautunut hyväksi leikittäjäksi, vaikka se alkuun nikotteli pennun tuloa. Onni voi olla leikeissään välillä aika raju, mutta pennun kanssa se osaa olla varovainen. Leikkiessä ääntä ja urinaa voi olla niin että talo raikaa. Mutta tarvittaessa vahemmilta koirilta riittää matala urahdus ja hölmöydet loppuu heti.

On myös hellyttävän näköistä kun koirat nukkuvat vieretysten, päällekkäin, pinoittain. Kyllä toinen koira on selvästi koiran paras ystävä =). Tytöt leikkii:

leikki2.jpg