Kesäloma vetelee viimeisiä päiviä, mutta kesä onneksi jatkuu vielä. Lämmin on tuonut omat haasteet ulkoilulle, kun turkin kanssa ei viitsi kovin kuumalla lenkkeillä, mutta hyvin ollaan löydetty aikaa sekä metsä- että hihnalenkeille, piha on ollut päivisin koirien valtakuntaa ja uimaankin on pulahdettu. 

Ihania narttuja rannalla... Etsi kuvasta vesipeto ;)

Senna, pieni saukkotyttö, nauttii vedestä :)

 

Lida ajatteli paistatella päivää kivillä ja kahlata naisellisesti ihan vain pikkuisen, mutta erehtyi. Ui oikein mainiosti, kun "avitin" sitä vähän syvemmälle eikä traumojakaan jäänyt, kun suostui "avitettavaksi" useamman kerran. Onhan se kuumalla kiva vähän vilvoitella. Niin kuin näkyy, Sennaa ei tarvitse avittaa :)

Syksyä kohti kun mennään (sitten joskus...) alkaa taas harkkailut myös ohjatusti. Tosca pääsee kokeilemaan rallytokoa jo ensi maanantaista lähtien. Tosca tykkää kovasti yhdessä tekemisestä agilityssäkin, mutta juoksee esteiden välit kauniisti ravaten, joten rallytoko saattaa sopia sille paremmin.  Emäntä kun ei oikein ymmärrä agissa ravaamisen päälle.

Näyttelyissä käytiin ja meni mukavasti, iloisena yllätyksenä erityisesti Helmin valioituminen Ruotsista. Helmi oli toista kertaa kehässä tänä vuonna, kun nuoremmat ovat saaneet edustaa meidän porukkaa eikä odotuksia ollut. Helmi näytti, että ei tarvi puhutella mammana, missikisat sujuu vielä :)

Helmi kuvassa 4 vuotta 10 kuukautta. Niin se aika kuluu, mutta edelleen Helmi saa pitää lauman leikkisimmän cavalierin titteliä, vauhti ei ole hyytynyt. Neiti on vilkas kuin mikä!