Vietetään viikonloppua Pellossa ja lähdettiin Kirsin kanssa kuvailemaan koiria kalenterikisaa varten. Tossukka on kasvattanut mahaa ja Onnilla on takatukka ja muutenkin lyhyt karvalook, joten valokuvamalleiksi valikoituivat Lida, Vimma ja Helmi.

Juuri kun päästiin metsään, niin alkoi jyrähdellä. Ukkonen ja vesisade nopeutti kuvaamista aika paljon, mutta jotain saatiin kuitenkin napsittua. Tässä muutamia kuvia, jotka siis eivät lähde kisaan mukaan :)

Pikkuinen Lida, ikää jo kahdeksan kuukautta. (c Kirsi)

Lida15082009.jpg

Lida on kasvanut kovasti kesän aikana. Huomaan, että juhannuksen aikaan se oli paljon pentumaisemman näköinen. Nyt on siloinen turkki jäänyt jo taakse ja rintakarvoja ja pikkuhapsujakin on. Muutenkin se näyttää jo selvästi isommalta tytöltä. Ja äitiään isompi se hieman onkin. Tosin nyt näyttäisi siltä, että se on ollut jo pitemmän aikaa samankokoinen, joten ehkä kasvupyrähdys on takana.

Vimma (c Kirsi)

vimma15082009.jpg

Vimma kuvattuna kerrankin paikallaan. Se juoksenteli sinne tänne, joten kuvissa näkyi pieni koira vilahtamassa milloin minnekin suuntaan.

Aina ihana Helmi <3 (c Kirsi)

Helmi15082009.jpg

Helmistä on helppo saada hyviä kuvia. Tällä kertaa Helmi päätti mennä läträämään veteen, mutta valokuvaaja ei päässyt perässä järveen. Tässä kuitenkin Helmi kahlailemassa. (c Sari)

Helmi15082009_2.jpg

Kaikki kivat kuvat Kirsin ottamia, joten pitäisikö tästä päätellä, kenellä on taito hallussa :)