Saatiin viikoksi takaisin Miro, tumma poika, kun hänen oma perhe käväisi mutkan Turkissa. Tätä kirjoittaessa pieni mies nukkuu tuossa parin metrin päässä koiranpennun unta mutta myöhemmin illalla sitten lähtee takaisin omaan kotiinsa.

Miro on kyllä luonteeltaan ihan huippu napero, rento, mutkaton ja reipas. Jos kotiin jäisi pentu, niin tämänluonteisen kaverin toivoisin kyllä itsekin. Osaa rauhoittua, on positiivisella tavalla utelias pieni riiviö eikä pienistä hätkähdä. Kotona kun on tuo yksi vee ja neljä kuukautta typykkä, jolla on kuitenkin tämän ikäiselle tyypilliset ronskit otteet välillä, mutta Miro ei ole moksiskaan vaan on kovasti Unnin kanssa leikkinyt.

Luulenpa että tietty haikeus jää meidän porukalla kun Miro lähtee. Lida-äippä nimittäin on kovasti poikansa kanssa touhunnut ja viihtynyt. Ja Lida ei nykyään enää hurjasti muuten leiki, mutta Miron kanssa on vedetty kyllä rallia joka päivä moneen otteeseen :). Tiukka Helmi-mummokin on viikon mittaan hyväksynyt Miron osaksi porukkaa ja alkanut myös leikkiä sen kanssa. Mummokoirahan pariin otteeseen näytti sille paikan mutta pentu on sinnikäs ja on tupannut siitä huolimatta mummon seuraan ja sehän kannatti :)

Sisaruksiakin ollaan tavattu. Sunnuntaina meillä vieraili Cira-sisko, ja tiistaina mentiin moikkaamaan Toffee-veikkaa. Molempien kanssa meni leikit hyvin yksiin ja niiden päätteeksi pentu simahti sitten nukkumaan. 

Ruoka on maistunut koko viikon hyvin ja matokuuri vedettiin naamaan ihan ilman kommervenkkejä. Annoin sille tabletin kädestä ja se rouskutti sen tyytyväisenä. Jännä kun olen aina pystynyt pennuille antamaan matokuurin näin mutta aikuiset sitten yrittävät sylkeä pois. Kotiväelle tiedoksi, että Miro pyrkii papereille pissalle sisällä jos ne on lähettyvillä. Ja uloskin on tehty tarpeita :)

Mukavaa jatkoa Mirolle omassa kodissa! Tässä muutama kuva viikon varrelta.

Missäpä muualla koiravauva tykkäisi pötkötellä kuin sitterissä tietenkin. Tämän Miro valitsi itselleen pötköttelypaikaksi :)

mirositterissa-normal.jpg

 

Toffee-veljen luona leikkitreffeillä.pojat21052013-normal.jpg

Kaato!

MiroToffee21052013-normal.jpg

pojat2_21052013-normal.jpg

 

Miron nassu :)aww-normal.jpg

Ja sitten tänään on vielä leikitty äidin kanssa pihalla, käyty kylästelemässä ja leikitty sielläkin. Eipä ihme, että pentua nukuttaa :)

laiduntajat-normal.jpg