Nukkuvista ja syövistä pötkylöistä on kasvanut riiviöpentuja! Jokaisella on hienot, pienet ja tuliterät hampaat, ja tottahan toki niitä pitää kokeilla joka paikkaan. Sisarukset yleensä ovat tähän tosi hyviä koekaniineja. Välillä kuuluu kiljahduksia, kun joku nappaa toista liian lujaa. (Täytyy tunnustaa, että yleensä se joku on Pablo...)

Äänirepertuaari on melkoinen: vinkuminen, kiljuminen, pörinä, purina ja haukunta ovat vain muutamia esimerkkejä. Lisäksi pennut vaanivat toisiaan, juoksevat ja hyppelevät, repivät toisiaan korvista, niskasta, hännästä... Nostin pentuaitaukseen vielä paketissa olevan lack-hyllyn, jonka päälle ne kiipeilevät. Elli retuutti (siis "tappoi") tänään ensimmäisinä pennuista lelun =).

Tosca on innostunut jopa leikkimään pentujen kanssa, mutta vähän täytyy sivusta seurata, jotta se ei leiki liian rajusti. Onni pakittaa pentuja karkuun - ne ovat vähintään epäilyttäviä olentoja sen mielestä. Helmi taas ei viitsi leikkiä, mitä sitä turhaa, kun on hoitotäti Tosca jo sitä varten! Kelpaa sitä mamman sitten makoilla rauhassa.

Pennut leikkivät kukkulan kuningasta.

hylly.jpg

hylly2.jpg

Ellillä on mietintätuokio.

elli-1.jpg

Samoin Justuksella.

justus-1.jpg

justus2.jpg

Tätä mieltä me ollaan siitä, että ovi on kiinni!

pojat-1.jpg

Kyllä se mamman maito on parasta!

mamma.jpg

Ei me oikeasti syödä tätä mössöä - kunhan vähän tassutellaan sen päällä.

syonti.jpg

Lautanen onkin tosi hyvä kulkureitti!

lautanen.jpg

Tosca leikkii Pablon kanssa.

tosca-3.jpg

Tintti-riiviö puree sormia.

tintti.jpg

Viljo-riiviö puree aitausta.

viljo-1.jpg

Ja Pablo-riiviö puri kaikkia muita - ja pääsi isojen puolelle rauhoittumaan...

pablo-1.jpg

Ja näin suloisia on koko porukka kun ne ovat unten mailla =)

lauma.jpg