Tänään on koplattu koiraa. Henna tuli kotikäynnille hieromaan Onnia, joka on tosiaan ollut selän vuoksi sairaslomalla. Viimeisen viikon se on ollut aivan reipas poika ja kiusannut jo Toscaa ja Helmiä =). Haluan kuitenkin varmistella Onnin toipumista, joten se pääsi siis hierottavaksi. Onskuponsku selvästi muisti Hennan, vaikka on nähnyt viimeksi kesällä. Ensin piti tuoda lelua ja pusutella ja sitten piti vähän kieriä lattialla =D

onnihierottavana.jpg

Kipeitä paikkojakin löytyi. Alaselkää aristeli, samoin lapoja, mutta välillä osasi kuitenkin rentoutua hienosti ja ihan silmät lupsui. Hieronta tuli kuitenkin selvästi tarpeeseen. Henna onkin onnistunut hieronnalla pääsemään yhdeksi Onnin suosikkinaiseksi - Onnihan nimenomaan tykkää pääasiassa naisista ;-). Onnin koplailut ei lopu tähän, vaan sovimme toisen ajan kahden viikon päähän, jotta poitsu saadaan taas joustavaan kuntoon.

Lopputulema kuitenkin oli, että en vieläkään uskalla oikein alkaa agia Onnin kanssa - ehkä ensi viikolla käyn hyvin kevyesti ottamassa jotain pientä ilman hyppyjä ja vauhtia, mutta normitreeniä ei vielä kuitenkaan. Täytyy sanoa, että kyllä taas huomaan, mitkä asiat on ykkösenä, kun itselle en raski tilata hierontaa, mutta koiralle kyllä... =)

onnihierottavana2.jpg