Arvatkaa mitä? Tällä viikolla pennut ovat murisseet ensimmäisen kerran, se on purrrrinaa, ei siis kovin katu-uskottavaa, mutta ihan aitoa pentumurinaa kuitenkin. Samoin hampaita on puhjennut, pienet neulanterävät kulmurit pilkistävän jokaisen suussa. Niitä on myös testattu toisiin, samoin kuin meidän sormiin :). Poskihampaiden kohdalla ikenet pullottavat kovasti, joten kohta koko pentupurukalusto on valmiina käyttöön. Ja kyllä sitä yleensä sitten käytetäänkin ihan kunnolla. Toisten vinguttamiseen ei vielä ole kuitenkaan ehditty, niin vähän aikaa pennut jaksavat olla kerrallaan hereillä.

Tumma Caramel-tyttö kävelee jo, tosin vielä vähän huojuen. Vaaleampi Vanilla-tyttö on saanut saman hoksauksen nyt viikonlopun aikana. Pientä vaappumistä siis välillä silläkin. Kovasti olisi pojallakin mieli liikkeelle, mutta takajalkojen toiminnan ymmärtämistä se ei ihan vielä ole hahmottanut, päätä ja yläosaa nostellaan ja eiköhän sekin kohta seuraa siskojaan. Välillä pennut istuskelevat sievästi ja tytöt kurkottelevat jo pentulaatikon ulkopuolelle - maailmaa selvästi haluttaisiin jo laajentaa. Tarkoitus onkin tänään vaihtaa pennuille isompi laatikko ja seuraavassa vaiheessa sitten siirrytään pentuaitaukseen. 

Lida on meidän pienten pentujen kaveri. Se rakastaa pentuja! Se on pienestä asti tykännyt mennä pentujen seuraan istuskelemaan, ja tällä viikolla se on saanut oikeuden moikata pentuja. Häntä heiluen se on nyt välillä liittynyt seuraan eikä Senna ole yhtään pahoillaan, että hoitotäti tulee. Taitaa vain tykätä että joku toinen viihdyttää pentuja välillä :)

Vasemmalla Vanilla ja oikealla Caramel. Tytöt suunnittelevat selvästi maailman valloitusta :)

i_want_out-normal.jpg

Poika onnistui laatikkokuvissa näyttämään selkää, joten napattiin se yksilökuvaan. B. Ice Man ja söpö nassu :)

pojan_p%C3%A4%C3%A4-normal.jpg