On taas tullut se hetki kun pennut ovat luovutusikäisiä ja lähtevät sulostuttamaan omien perheidensä elämää. Niin se aika hurahti. Ensi viikolla kaikki pojat pakkaavat pienet reput ja lähtevät maailmalle. Hiukan haikein mielin täältä kasvattikodista ajatellaan asiaa ja samalla kuitenkin on oikein hyvä tunne siitä, että kaikki pojat saavat parhaat mahdolliset kodit. Toivottavasti näen jossain vaiheessa jokaista naperoa!

Pennut ovat kaikki ihanasti riiviöitä, sellaisia kuin pentujen pitää ollakin. Loputtoman uteliaita, touhukkaita ja vauhdikkaita hereillä ollessaan. Ihanasti ne ottavat kontaktia ja ovat tulossa syliin kun istahdan lattialle. Ruoka imuroidaan lautaselta todella vauhdikkaasti. Kaikki siis hyvällä mallilla tällä hetkellä.

Eläinlääkärin tutkittavana joukkio kävi torstai-iltapäivänä ja todettiin terveeksi jokaikinen. Se oli vähän seikkailu sekin, kun pennut ihmettelivät eläinlääkäriä ja saivat autokyyditystä. 

Pojat ovat varsin hauskannäköisiä, joten toivottavasti tulevat joskus näytille. Minähän esitän omia kasvattejani mielelläni näyttelyissä, joten ei tarvitse kuin pestä koira ja tuoda se paikalle niin vien kehään. Itse saa sitten rentoutua ja nauttia näyttelytunnelmasta :)

Muutamia kuvia kun koko joukko on vielä kasassa.

Blondi-poika on varsin hauskannäköinen. Lisäksi se on iloinen kaveri :). Tämän kaverin muuttomatka ei ole kovin pitkä kun jää viereiseen kaupunginosaan asustamaan.

blondipoika-normal.jpg

Toffe(e) eli kuopus. Jää myös Ouluun. Lempeä miehenalku :)toffe-normal.jpg

Miro, tumma poika

tummikko-normal.jpg

Blondi-poika

blondinaama-normal.jpg

Vili-poika (tuplatäplä) lähtee Rovaniemelle. Vili on varsin itsevarma kaveri :)

vilinaama-normal.jpg

Miro, tumma poika lähtee vimppana pojista, mutta tulee parin viikon päästä käymään vielä mutkan :)mironaama-normal.jpg

Toffe(e)

f​ toffenaama-normal.jpg

Neita-tyttö on täpäkkä tapaus :)

neitanaama2-normal.jpg

Tätä tehdään kun ollaan hereillä. Leikitään ja leikitään :)leikki-normal.jpg