Piiperöt ovat jo neljäviikkoiset. Pienet hampaat ovat sen verran terävät, että niiden ote jo vähän kirpaisee. Kaikkea tietysti pitää maistaa, puseron hihaa, housun lahketta ja vähän lelujakin, joita ne ovat saaneet. Tosin mielenkiintoisimmaksi osoittautui talouspaperirullan tyhjä tötsä :). Ja aikuiset ovat sitä mieltä, että pentujen lelut kuuluisivat oikeastaan heille, joten ovat yrittäneet varastaa niitä pentuaitauksen raoista...

Lida on moikkaillut pentuja ja kovasti tykkäisi niiden kanssa leikkiä. Pieniä aikoja valvotusti saakin, mutta koska kokoero on sen verran suuri, niin minun täytyy vähän toimia leikkipoliisina. Vaavit ovat siirtyneet olohuoneeseen, jossa näkevät enemmän normiarkea ja olivat siellä heti kuin kotonaan. Tosca-mammaa tämä muutos on vähän häirinnyt - sen mielestä pitäisi olla pentuhuoneessa ja se on hakeutunut itsekseen pentulaatikkoon makoilemaan :)

Tässä vertailupohjaksi kuva, joka on otettu viime sunnuntaina:

Ja sitten palataan tähän hetkeen. Tätä mieltä poitsu on pentuaitauksesta ;)

Tytöt vähän tuumailevat.

Blen-tyttö tutustuu aitaukseen

Hetkeksi pitää sitten istahtaa ja miettiä seuraavaa siirtoa

Taco-poika

Minä ja palloni :)

Söpösti kurkistelen

Punanuttu

Osaan myös olla aika söpö <3

Pitkät päiväunet kuuluvat ohjelmaan, mutta hereillä ollessa säpinää on, kun pennut haastavat toisiaan leikkimään, pomppivat vaikka hieman kömpelösti, haukkuvat ja murisevat, heiluttavat häntää ja ovat hurjan söpöjä. Aitauksen ympärillä aikuiset käyvät ihmettelemässä pienten touhuja. Ja kun yritetään syödä, partioivat ne tiukasti aidan takana ja yrittävät nuolla ruuasta sottaantuneet naamat :)