Käytiin Toscan ja Helmin kanssa Tuurissa koiranäyttelyssä. Meininki ja tunnelma oli kuin Suomi-filmissä ikään, nukuimme nimittäin yötä ihan perisuomalaisessa aitassa. Kesäaikaan ihan hauskaa tämmöinen ja ilma oli ainakin raikas! Makuupussi oli kuitenkin lämmin, joten hyvin tuo yö meni noinkin.

Tuurissa cavat arvosteli Teija Poikolainen-Däuber ja mukavasti tytöillä meni. Molemmilla kivat arvostelut ja Tosca tepsutti aurinkoisessa säässä nuorten narttujen luokkavoiton ja pokkasi pn-skabassa toisen sijoituksen ja varasertin.

Minulla taas näyttelystä tuloksena ensimmäinen ihon kärähtäminen. Miten se pitääkin aina jossain näytelmässä käräyttää... Tulomatkalla alkoi jo vähän väsyttää, kun tällä kertaa ei ollut ketään kaveria mukana, mutta päästiin ehjinä perille. Nyt sitten jatketaan vlopun viettoa ihan lökötellen.

Tuurissa nähtiin myös Meeri, jonka kuvia käyn aina ihailemassa ja Meeri otti sitten sekä Helmistä että Toscasta aivan ihania otoksia! Sitten myöhemmin varmaan lisäilen niitä tänne blogiin, kiitos jo etukäteen Meerille ja oikein paljon onnea Piitun kehään huomenna!

Alla olevat kuvat on ottanut Meeri Alanko. Kiitos paljon!

toscakeha3.jpg

toscakeha.jpg

toscakeha2.jpg

toscaseisoo.jpg

Helmi näyttää kuinka monivivahteisesti voi esiintyä näyttelykehässä =). Helmihän on tosi leikkisä ja vilkas luonteeltaan, mutta harvemmin sitä puolta pääsee esittämään kehissä. Ehkä nämä antavat pienen vinkin kuitenkin...

helmikeha.jpg

helmikeha2.jpg

helmikeha3.jpg

helmitakajaloilla.jpg