Tossun trio on saanut tällä viikolla silmät auki. Ensimmäisenä silmiään alkoi raotella ruby-tyttö, minkä jälkeen poika alkoi kurkistaa myös ja viimeisimpänä silmät on auki saanut blen-tyttö. Trio alkoi heti muistuttaa koiranpentuja, kun sai silmät auki. Lisäksi ne osaavat myös vaappua aika vauhdikkaasti eteenpäin - silloin kun äippä on laatikolla. Muuten ne nukkuvat yleensä yhdessä kasassa.

Kehitysvauhti on niin huima, että ne ovat selvästi jo muuttunut viikon alkupuolella otetuista kuvista. Niinpä laitan viimeisimmät tähän, niin näette miltä pennut näyttävät ihan oikeasti tänään. Silmien avautumisjärjestyksessä, joten ensimmäinen neiti punanuttu tänään kuvattuna :)

Herra mustapekka :)

Neiti laikkunen :)

Ensimmäiset matolääkkeet sujautettiin tänään suuhun ruokailun lomassa. Jälkimaku saatiin pyyhittyä näin koiramamman maidolla. Pojalta leikkasin myös aamulla ensimmäisen kerran kynsiä, mutta herra liikkui niin tomerasti suuntaan jos toiseen, joten jatkan operaatiota tyttöjen kanssa, kun saan vierailijan käymään, niin voin keskittyä ihan rauhassa kynteen kerrallaan. Liikkuminen on kehittynyt ja suunta on selvästi ylöspäin. Tässä todistusaineistoa siitä, että pää nousee jo :)

Tosca on sparrannut lapsiaan liikkumaan muun muassa motivoimalla niitä erilaisilla syöttämisasennoilla. Kun motivaatio on kohdallaan, niin liikutaan kyllä reippaasti. Tässä saadaan venyttää ylöpäin ihan kunnolla!

Ja kiipeää ja venyy, venyy... ;)

Kun masu on täynnä, voidaan muodostaa uniympyrä ja ottaa päikkärit <3