Tänään juhlistettiin äitienpäivää käymällä näyttelyssä. Minusta aivan mainio tapa viettää sitä näin =). Näillä näkymin äitienpäivänäyttely on viimeisen kerran Oulussa, koska ensi vuonna kevät- ja syksynäyttely siirtyvät heinäkuulle. Tuomarina oli Annmari Maelund Ruotsista ja lieroja oli ilmoitettu 44, joista narttuja 27.

Erit olivat tänään tiukassa ja vähän jo alkoi hirvittää uroksia katsellessa. Uroksista ainoastaan yksi sai erin. Helmi oli nuorissa nartuissa ja niitä oli nelisen kappaletta, Helmi viimeisenä arvosteluvuorossa. Helmin nätit kilpakumppanit saivat eh:ta ja h:n, joten en uskaltanut odottaa Helmillekään enempää. Tuomari kuitenkin tykkäsi Helmistä ja sieltä se eri napsahti. Helmi siis NUK1 ja jatkoi paras narttu -kehään.

Eve (Breeze Love Song), meidän ihanainen lenkkikaveri, sai myös avoimissa nartuissa ainoan erin, joten tytöt pääsivät kilpailemaan samaan kehään. Paras narttu -kehässä ensimmäiseksi sijoittui Visakoivun Nerissa Arwen ja valioitui samalla Suomen muotovalioksi. Eve sijoittui hienosti toiseksi ja sai varasertin! Onnea kovasti Evelle <3. Helmi oli sitten kolmas.

Tänä vuonna ollaan käyty nyt kolmessa näyttelyssä, ja Helmi on sijoittunut kaikissa paras narttu -kehässä, joten tasaisesti on näyttelyt menneet. Siihen täytyy olla todella tyytyväinen. Alla kuvia näyttelystä - onneksi ei satanut vettä vaikka perinteisesti oli vilpoisa sää.

Nuorten luokka menossa ja odottelemme Helmin kanssa omaa arvosteluvuoroa. Vieressä vasemmalla Viivi, Mandolic Vanilla Twist.

584666.jpg

Liikkeitä tarkastellaan.

584667.jpg

584669.jpg

584668.jpg

Paras narttu -kehä: vasemmalla Aapi, Visakoivun Nerissa Arwen; tuomari onnittelee parhaillaan Minnaa, Even äippää; minä ja Helmi; junnunarttu Cavalriina's Lady Marmalade ja viidentenä kehässä Inka, Crawford Carmencita.

584671.jpg