Tänä vloppuna olen ollut ahkerana. Perjantaina oli Helmillä agitreeni, eilen Toscalla ja tänään näyttelytreenien jälkeen menin vielä hallille koko konkkaronkan kanssa ottamaan muutamia esteitä, mutta erityisesti keinua. Pikkutiitiäinen Vimma oli myös mukana ja sai harjoitella putkea ja puomia =). Hienosti oivalsikin putken! Helmin pennut täyttivät tänään viisi kuukautta, joten voi sanoa, että nyt on sit treenit korkattu - pienestä aloitetaan, niin tiedä, mikä agitykki siitä kehkeytyy (Vaikka oikeastihan se on niin Helmin tyttö kuin olla ja voi, joten todennäköisesti menee rauhassa ja vauhtiin saa panostaa)

Eilen Tossukan treeneissä oli kuuden esteen rata, jossa oli ihan ohjauskuvioita ja neiti yllätti menemällä sen hienosti. Olin aivan yllättynyt, kun ajattelin, että varmaan joutuu ottamaan sitä pikku pätkissä, kun en kuitenkaan kovin paljon ole Toscan kanssa harjoitellut. Se on melkomoinen höseltäjä ja tuntuu, että malttaako se kuunnella ollenkaan minua kun harkataan, mutta ilmeisesti sinne päähän aina jotain kuitenkin menee.

Tosca on todella vauhdikas tapaus ja kun Helmillä on irtoamisongelmia, niin Tosca irtoaa todella reippaasti. Kaikki tehdään aivan kympillä. Ja tänään kun harkattiin keinua, niin täytyy sanoa, että olenkin nyt ihan ihmeissäni - neiti nimittäin menee senkin semmoista kyytiä, että ne ovat järkiään lentokeinuja ja hassusti kävisi, jos en olisi hihnalla hidastamassa. Miten ihmeessä tätä pitäisi nyt treenata? Kertokaa kaikki fiksummat, harjoitteluideat on enemmän kuin tervetulleita!

Ja sitten kun on oltu raikkaassa ulkoilmassa lähes kolme tuntia, niin kotona on ihanasti simahtanutta sakkia. Tässä Onni-kääryle =)onnikaaryle.jpg

Ja sylivauva Helmi =)

helmi-2.jpg