Tänään vietetään ihanan kainaloisen Helmin viisivuotispäivää. Uskomatonta kuinka nopeasti aika kuluukaan. Helmi viettää päivää työssä assistenttina, koska syyskuun lapsia on tulossa lähiaikoina lisää. Ensi viikolla odotetaan syntyväksi Helmin kolmatta pentuetta. Masun koosta päätellen tulossa on ihan useampi piiperö :).

Onnea myös ihan ensimmäisile Blenjoy-vauvoille, jotka syntyivät tasan kolme vuotta sitten: onnea Ella, Pablo, Vimma, Justus ja Elvis! Alla kuva tästä joukosta, kun olivat viimeistä aamua yhdessä ennen omiin koteihin lähtöä. Ella on ehtinyt jo itsekin äidiksi, Vimpula harrastaa agilityä ja pikkuisen vielä jaksaa treenata kontakteja, niin kisaradat, täältä tullaan! Elvis ja Pablo ovat pyörähdelleet vähän näyttelykehissä ja Justus viettää leppoisaa elämää lenkkeillen.

Huomista ennakoiden onnitteluja B-pentueelle eli Toscan esikoisjoukolle: Sennalle, Jörölle ja Ellille! Jörö ja Elli ovat saaneet kunnian olla aivan ensimmäisiä yksivärisiä kasvatteja :). Reippaita kavereita on tästäkin kolmikosta kasvanut! Jörö liikuttaa kotiväkeään ihan urakalla, Elli on harjoitellut vähän pentukurssilla koirien käytöstapoja haaveissa agility ja Senna rämäpää puolestaan on agilityä jo vähän harjoitellut. Jatkamme treeniä - jos tästä wauhtitytöstä joskus olisi ihan kisakaveriksi asti :)

Mukavaa syksyn jatkoa kasvattien perheille ja monia, monia onnellisia vuosia lisää teille kaikille!